Naslovnica Novosti Ćićko commerce: Sa radom krenula i Rent a car agencija

Ćićko commerce: Sa radom krenula i Rent a car agencija

6426
0
PODIJELI

Ukoliko ste nas pratili u prethodnom periodu kada smo bili u posjeti Ćićko commercu prenijeli smo Vam da će biti ulaganja u vozni park, a kompanija se odlučila i na proširenje svog poslovanja.

S početkom 2017. godine je registrovan i Rent a car Ćićko, kojeg čini većinski vozila marke Mercedes. U voznom parku Rent a car agencije se nalazi osam vozila, koji imaju 8+1 sjedišta i koji su opremljeni klima uređajem, navigacijskim sistemom i svom popratnom opremom za sigurno i ugodno putovanje. Pored kombija, u voznom parku se nalaze i manja vozila do pet sjedišta, te džipovi i vozila biznis klase poput Mercedes Benz S klase.Ukoliko Vam je potrebno vozilo sa vozačem ili bez vozača Rent a car Ćićko je prava adresa za Vas. Stručni tim Ćićko je na raspolaganju za ispunjenje svih uvjeta korisnika, a ukoliko ima više od devet putnika moguće je u, sklopu kompanije Ćićko commerce, unajmiti minibuseve Mercedes Sprinter do 23 sjedeća mjesta ili autobuse sa kapacitetom do 70 sjedećih mjesta.

Vozila koja su namjenski kupljena za Rent a Car su vozila Mercedes Vito i Volkswagen Transporter starosti svega tri godine.
Kompanija Ćićko se na osnivanje Rent a car agencije odlučila zbog velike potražnje vozila u toku cijele godine na području jugozapadne Hercegovine. Konstantnim ulaganjem će se nastaviti dalje obnavljanje voznog parka Rent a Car agencije.

Također, najavljene su i velike prinove u autobuskom sektoru, ali o tome ćemo uskoro donijeti više informacija kao i slika. Ekipa BHBus.ba svim uposlenim u Rent a car Ćićko i Ćićko commerce mnogo uspjeha i sreće u daljem poslovanju te im najavljujemo novu posjetu u bližoj budućnosti.

Enes Ćehajić