Naslovnica Novosti Brišnik bus od maja uvodi nove polaske za Austriju!

Brišnik bus od maja uvodi nove polaske za Austriju!

10630
0
PODIJELI

Kompanija Bršinik bus iz Tomislavgrada je osnovana u aprilu 1995. godine. Odmah nakon osnivanja uspostavljena je linija za Austriju, tačnije grad Innsbruck. Na taj način je uspostavljena veza za Austriju sa ovim dijelom Hercegovine i Brišnik bus više od 20 godina sa velikim uspjehom obavlja taj posao. Razlog za dugogodišnji uspjeh leži u velikom profesionalizmu uposlenika koji se trude da putnik bude uvijek na prvom mjestu.

Najnovija vijest iz Brišnik busa, koji je podržao rad našeg projekta, je ta da se od prvog maja (1.5.) uvode dodatni polasci na već postojeću liniju Široki Brijeg – Innsbruck. Trenutni red vožnje je četvrtak i nedjelja, a od maja će se uvesti i polasci utorkom i srijedom.Sa novim polascima se uvode i nove stanice na relaciji Široki Brijeg – Posušje – Tomislavgrad – Bugojno – Donji Vakuf – Jajce – Banja Luka – Bosanska Gradiška – Villach – Spittal an der Drau – Eben – St.Johann im Pongau – Zell am See – Saalfelden – St.Johann in Tirol – Wörgl – Wiesing – Hall in Tirol – Innsbruck

Kako kažu iz kompanije trenutno im je u fokusu da se posvete i razrade nove polaske na ovoj liniji, a nakon toga se tokom godine može očekivati i još jedno vozilo.

Informacije o novim polascima, stanicama te generalno o svim stvarima vezano za ovu firmu možete dobiti na:
Adresa: Donji Brišnik bb, 80240 Tomislavgrad
Telefon Bosnia i Hercegovina: +38763330049
Telefon Austrija:‎ +436643076332 i +436764420239
Mail: brisnikbus@hotmail.com

U fotogaleriji možete pogledati koja su vam vozila na raspolaganju na liniji za Austriju.