Naslovnica Novosti Novi klupski autobus za FK Partizan!

Novi klupski autobus za FK Partizan!

3456
0
PODIJELI

Nakon što smo nedavno pisali da je fudbalski klub Porto iz Portugala dobio novi klupski autobus, sada je na red došao i FK Partizan iz Beograda. Prvi put poslije 11 godina klub iz Humske je obnovio vozni park, pa će umjesto dosadašnjeg Autosana prvotimce voziti Temsa Maraton.Crno-beli su danas poslije ručka u Sportskom centru Zemunelo krenuli na revanš meč sa Videotonom „pojačani“ za vozilo kupljeno ovog ljeta, čime je zamjenjen star autobus, star 11 godina koji je prevozio ekipu u zemlji i inostranstvu. Inače, autobus je bio je dio pogodbe sa poljskom Legijom u sklopu prvog transfera Miroslava Radovića u varšavski klub.

U Humskoj 1 se nadaju da će ovaj novi komforni autobus, plaćen bezmalo 245.000 eura, biti taličan već od revanša plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope i da će trajati makar kao prethodni. Dakle, duže od decenije. Garancija je 200.000 pređenih kilometara.

Iz kluba poručuju da će igrači u ekstraluksuznom autobusu imati sve što je potrebno da se igrači i stručni štab u njemu osjećaju udobno. Uprava sa sportskim direktorom Milošem Vazurom na čelu smatra da je ovo odlična vest za klub. “Igrači, kao i stručni štab put Mađarske kreću u Mađarsku sa novim busom. Super je komforan, a spoljašnji izgled je potpuno u znaku Partizana. Na jednoj strani biće nacrtan parni valjak i ime kluba, dok će na drugoj biti grb Partizana. Pored toga, na njemu je ispisan i broj titula koje smo dosad osvojili. Svakako možemo biti zadovoljni novim autobusom, jer će dosta pomoći igračima da se u njemu osjećaju udobno – kazao je Vazura.

Više fotografija ovog autobusa možete naći na: FK Partizan – Temsa Maraton

izvor: kurir.rs/mozzartsport.com/fb page Partizan