Naslovnica Novosti Neoplan Skyliner kao luksuzni dom

Neoplan Skyliner kao luksuzni dom

4553
0
PODIJELI

Da autobusi ne služe samo za prevoz putnika pokazao je jedan Holanđanin koji je od autobusa na sprat napravio udoban dom za četvoro. Kao “model” poslužio je Neoplan Skyliner i finalni proizvod oduševljava sve koji pogledaju kako njegova kuća na točkovima izgleda.

Nije bilo lako, ali odlučio je da zavrne rukave za ovaj mega-projekat i to mu se i te kako isplatilo. Skyliner, starog 20 godina, kupio je 2011. godine i krenuo je sa njegovom transformacijom.

Sve je počelo od spoljašnjeg dijela, gdje je urađeno novo farbanje i prilagođavanje. Posebno je impresivn unutrašnjost ovog vozila ili bolje reći kuće. U spavaćoj sobi se nalazi veliki bračni krevet, a ispod njega se nalazi i prostor za skladištenje stvari. Vrijedni domaćin je napravio još jednu sobu sa dva kreveta na sprat. Tu je i kompletno opremljena kuhinja sa mašinom za pranje suđa. U kupatilu se nalazi kada, a ova prostorija ima i dvoja vrata, koja se automatski zaključavaju jednim tasterom. Tu je i dnevna soba sa televizorom, stolom i sofom. Čitav postupak izgradnje pogledajte na snimku ispod