Razno > Autobuske linije

BiH - Srbija

<< < (9/26) > >>

Busfahrer:
Realno slabo je zadnjih par godina, mozda smo vec i pisali?
Ako se neko sa foruma sjeca pprije nekih 15 20 god preko koridora je bio mislim svaki sat bus za Srbiju.
E sad 80 %tadasnjih prevoznika vise i ne vozi ili ne postoje.
I nekako u to vrijeme su autobusi bili puniji

FIPI UNILINES:
Izgleda da je i Bakić ugasio kooperantsku liniju sa Lastom, BG-Koz.Dubica, ex Autoprevoz.

Marko NS:
Dobro kaze akz sad ce biti konacno manje dumpinga cena i mozda nekom dodje iz dupeta u glavu.
Slozio bi se sa Markom , putujem nekoliko puta Godisnje na relaciji NS-BL i preko HR je dosta bolje popunjeno ali i ne treba da cudi kad se mnogo brze i udobnije stigne , ko god ima pasos ide tu vecinom.I da ne prave plus meni vozili da prave gubitke.
Zanimljivo je da je Bus od Novog Sada do Bijeljine pun skoro , posle bude vise od pola prazan do negde do Modrice gde se opet popuni i onda od Dervente do Banja Luke jedva stane narod, mozda se popularnost popravi kad se izgradi novi Autoput Banja Luka Novi Sad.

Sve koncesije koje poseduje prevoznik moraju i da se voze to vec vazi nekoliko godina inace ih oduzima nadlezno ministarstvo saobracaja.

Lzr:
Koliko znam od prevoznika iz Srbije, iz NS-a za BL jedino ide Autokodeks, za Istočno Sarajevo Star bus iz Rume i za Trebinje Dunavprevoz. A pre je bilo mnogo polazaka, koji su bili prepuni. Aleksa Turs je redovno znao iz BL-a do Dervente, Modrice da se toliko napuni da ljudi stoje, pa ga u Bijeljini ceka drugi bus koji se takođe skroz popuni do NS-a. Oni su i propali zbog tog pravila. Pa ja i ne vidim tu baš prednost, recimo stvarno po usluzi je najbolji Bočac na linijama za BL, ali nikako nije dobro kada imaš jedno preduzeće koje će, ako uspe da izgura Smiljica, fakticki imati skoro monopol na pravcu NS-BL, što znači da će moći da stavlja cene kako mu se hoće. Koridorske linije mnogo izvlače studenti iz Bijeljine, Brčkog, petkom je skoro redovna pojava da Turist i Bočac budu puni u 12 i 15, dok posle u 15 i 15, Bočac bude pun da se stoji do Bijeljine, tu već izađe dosta ljudi, do Lončara bude negde polu pun

The_Dubster:

--- Citat: Lzr ---Koliko znam od prevoznika iz Srbije, ..., za Istočno Sarajevo Star bus iz Rume

--- Kraj citata ---
u Lukavicu dolazi i Alamanis.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju