Forum Info > Obavještenja

Obavještenja

(1/5) > >>

admin:
Evo za prvo obavještenje da iskoristimo priliku i objasnimo svima zašto je forum skoro tri mjeseca bio van funkcije.

Početkom januara je došlo do velikih minusa koji su uzrokovali velike probleme u svakodnevnim poslovima i obavezama. Nažalost, ni naš forum i portal nisu bili iznimka. U firmi koja je zadužena za održavanje i hosting projekta BHBus.ba došlo je do pucanja servera u server-sobi uslijed velikih minusa. Nakon prebacivanja na nove servere, portal je uspješno vraćen, ali je veliki problem nastao na back-up fajlovima od foruma. Šteta je bila prevelika i svi back-up fajlovi su bili oštećeni u tolikoj mjeri da su bili kompletno neiskoristljivi. Jedini back-up fajl koji se mogao spasiti je bio iz oktobra 2015. godine i to je ovaj na kojem sada nastavljamo.

Forum je bio dugo van funkcije pošto smo bili u malo dužem sporu sa firmom koja se brinula o serverima i hostingu gdje smo pokušavali naći zajednički jezik i postići dogovor na obostrano zadovoljstvo. Dogovor je nedavno finaliziran i forum se ponovo vraća, dok je portal bio u stalnom radu. Za ovaj period dok je forum bio van upotrebe, pokušavali smo preko facebook grupe da održimo sve bitne novosti i prinove.

Nažalost, izgubljeno je 13 mjeseci našeg i Vašeg rada, ali smo ponovo tu i idemo u nove radne pobjede!


Još jedna jako bitna obavijest!
Molimo sve članove da ne pravi photo-boom poslije registracije i da ne zatrpavaju forum sa prevelikim brojem istih slika, a to se posebno odnosi na slike iz perioda novemabar 2016 - januar 2017. Molimo Vas da postavljate samo slike vozila koje do tada nisu objavljenje, radi popunjavanja informacije i voznog parka te one slike koje su stvarno predobre i koje bi bilo šteta da ne budu online.

Toliko za sada,
Vaš BHBus tim

admin:
Nakon puštanja foruma u rad izazvali smo ponovo veliko interesovanje čemu svjedoči i ovaj podatak

admin:
Obavještavamo članove da su od sada dostupni i bus-avatari.

Avatar možete promjeniti na način Profil -> Uređivanje profila pa Forumski profil -> Avatar pa Odaberite avatara iz galerije. Po odabiranju avatara po želji kliknite na dnu Izmjena profila i to je to.

Ugodan boravak na forumu :D

admin:
Sa velikim ponosom vas obavještavamo da smo na našoj facebook stranici probili broju od 10,000 fanova!


Slijedeći korak jeste povećavanje broja aktivnih članova na forumu i stabiliziranje cjelokupnog projekta.

idemo dalje, idemo zajedno!

admin:
Dio ekipe je gostovao na OBN televiziji u emisiji Dejana Talk Show.
Evo šta je maloprije emitovano o našem portalu i forumu :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju