Razno > Autobuske linije

Diskusija o međunarodnim linijama

(1/42) > >>

Marko_BL417:
Meni nikad neće biti jasno kako prevoznici voze u jednom smjeru npr. 2 puta sedmično, a u povratku jednom sedmično? Ispade da se vraćaju 600, 700, 1000 km prazni?!

https://www.olx.ba/artikal/23653770/karta-za-autobusnu-liniju-bih-italija/

The hicMe:
Ja koliko znam idu i petkom za bosnu, isao sam i ja jednom sa njima prije 1,5god i u Ljubljanu su dosli sa tablom Brescia-Ljubljana da bi je pred polazak promjenili u Ljubljana-Sarajevo.

Marko_BL417:
Ali inače ima linija koji npr. u jednom smjeru idu tri puta sedmično, a vraćaju se dva puta sedmično.

Po ovome ispada da se vraćaju prazni...

nick:
Hrvati lijece svoje komplekse manje vrijednosti pa maltretiraju putnike na granicnim prelazima. Najgore je na Gradišci, 3-4 sata cekanja nisu neuobicajena. Vec 10tak dana svi putnici iz svih buseva moraju sa koferima na pregled.
Samo im nazalost inteligencija nije toliko dalekosežna pa da skontaju da je se to pročulo i niko nista ne nosi sto se ne bi smjelo prenijeti.
Najgore je kad pada kisa, istjeraju ljude iz busa, putnici stoje na kisi, jer citav jedan bus ne moze stati ispod natkrivenog dijela. Jesu li to europske vrijednosti...? Slovenija je Svicarska za njih

mate:
Ako mi lijecimo komplekse, sto onda rade Slovenci, nasi su mala djeca za Janeze, samo sto mi u HR to moramo tako raditi, posto je vanjska granica EU, a Slovenci naprave kaos radi svog inata... A vec kad spominjes GP Stara Gradiska, pa jer nije prije 10ak dana uhvacena putnica iz jednog autobusa koja je nosila oruzje, iako se pravdala da je mislila da prsute nosi...Pamtenom dosta..

A i dalo bi se raspraviti o protocnosti prijelaza s BiH strane, tipa Bos.Brod...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju