Prevoznici iz ostalih država > Niš-ekspres Niš

Niš-ekspres - Razno/Diskusije

<< < (2/11) > >>

Marko NS:
Damire moze biti vise prevoznika na jednoj liniji samo se mora zakonska razlika ispostovati.
Ti si pitao za Nis ekspresovu liniju ja sam ti rekao da to Jankovic Prevoz vozi sad za Touring kao i ostale linije , Frankfurt-Nis,Stuttgart-Nis i München-Nis . :)

Miki Machak:
Momci prvo da vas pozdravim kao bivši radnik Niš ekspresa i par stvari na samom početku ima koje bodu oči između ostalog adresa firme već 2 godine nije Blagoja Parovića 1 već Čamurlija br. 160, a druga stvar kad ste pomenuli liniju Niš-Dortmund to je bila samostalna linija Niš ekspresa koju smo sami radili bez kooperanta nakon izlaska iz Panonija busa u okviru kog udruženja su ujedno pored nas bili Touring (Janković), Lasta, Severtrans Sombor i pokojna Vojvodina Novi Sad trenutno u toj kooperaciji su samo Lasta, Severtrans i valjda Janković a naši su i samostalnu liniju za Dormund ukinuli prošle jeseni koja je svojom trasom obuhvatala većinu gradova koje Panonija i na primer Srbija tours pokrivaju sa više linija.
Oko Nove godine u ovu firmu stiže još jedan MAN Lions Coach R08 čini mi se VIP sa 52 sedišta.

Miki Machak:
Ovoga puta stvarno su prevazišli sami sebe da se ne kajem što sam napustio firmu a da me i ne čudi što je mnogo kolega pre mene isto uradilo i još će a oni koji nemaju kud neka im je Bog u pomoći...

setra315gt-hd:
Sigurno ce radnik odnijeti volan kuci pa su zato stavili 😂

sniff:
Koliko je na kraju Setri, Neoplana il kojih već njemačkih auti :D ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju