Pričaonica > Predstavite se

Servistrans_belmynn

(1/18) > >>

Servistrans_belmynn:
Pozdrav svima ja sam Belmin, i dolazim iz Bugojna. Rođen sam 22.03.2002 godine u Gornjem Vakufu. Trenutno idem u medicinsku školu,ali bez obzira na to moja ogromna želja je da vozim autobus. Ustrajat ću na tome putu i neću odustati. Poznajem "svaku" marku autobusa, a trenutno nemam najdrazi autobus (jer ih ima više). Prema  nicku i objavama možete vidjeti da mnogo volim Servistrans. To mi je najdraža firma, znam njihovu svaku liniju i često putujem za Linz sa njima. Njihov najdraži bus mi je Spaceliner. Dobar je i Tourliner ali nije udoban. Također idem svaki dan u školu sa Servistrans-om.
Prvi autobus koji sam detaljno "pregledao" i sjedio na mjestu vozača bila je Setra S 211 HD iz Sas Tours-a, osjećaj je nevjerovatan. Autobuse slikam sa mobitelom i sa Canon-om jer se bavim i fotografijom. Vječito pitanje Kralj VS Kraljica: Kralj=Neoplan. Ako vas šta zanima slobodno pitajte!  ;D

Djordje380:
Dobrodosao :D

Amer:
Dobrodošao godišnjak, djelimo isto misljenje.
Ja sam baš sad saznao da cu imati prolaz odmah na prvom roku za Vozača Motornih Vozila tako da se mogu odmarati, blago meni haha.
Usput, sretno dalje u zivotu, da uspiješ u svojim ciljevima!

The_Dubster:
Dobro došao ;)

Servistrans_belmynn:
Hvala svima  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju