Pričaonica > Predstavite se

Suad_Hamzic

(1/1)

Suad_Hamzic:
Evo ljudi,da se i ja predstavim i da se bolje upoznamo...Pratim BHBus mozda vec preko dvije godine i toliko sam clan foruma,ali evo tek sad sam uhvatio vremena da se predstavim.Zivim i rodjen sam u Velikoj Kladusi,2000.godiste,zadnja sam godina masinske skole...Nazalost ljubav prema autobusima i ono sto volim otkrivam tek poslije upisa srednje skole kada sam poceo sve vise putovati s autobusom,da sam se prije susreo s putovanjima vjerovatno bi upisao srednju skolu za vozaca,ali i pored toga to mi nece biti prepreka da ostvarim svoj san da budem vozac jednog dana.
Sto se tice mog odabira vozila,volim sve autobuse i smatram da svi imaju neku prednost a i manu u odnosu na drugi,ali moj odabir i ono sto simpatiziram je EvoBus grupacija,Mercedes i Setra.
Veliki sam fan firme Dzebic trans,s kojima najvise putujem i druzim se kako sa vozacima tako i sa sefom.Toliko o meni, postavit cu kasnije par svojih fotografija,saljem vam pozdrave s kapije Bosne :)

The_Dubster:
Zdravo Suade,

Već smo "ispratili" tri vozača iz Krajine koji su započeli sa svojim aktivnostima na forumu, a onda su učili, pratili i danas imaju kategorije za kamione i autobus. Nadam se da ćeš i tim koracima ići.

Dobrodošao i nadam se da ćemo imati fino druženje ovdje :)

Suad_Hamzic:
Slike koje sam postavio su već jednom objavljivane međutim nestale su sa foruma,pa ih ponovo objavljujem da ne gubimo arhivu na forumu.Potrudit ću se pronaći i ostale što su nestale u toku ove sedmice  ;D

The_Dubster:
ok, i napomena ostalim moderatorima da je ovo u dogovoru sa mnom ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju