Jarane, na HR forumu postoji ovakva slicna tema...malo pogledaj pa ces vidjeti, kolege su si dale puno truda i vremena da objasne neke stvari vezane za slikanje.
Da te iskreno pitam, nekome spomenes i ukazes cca.20ak puta na istu stvar, ne znam sto su te osobe, nisam htio koristiti teze izraze, nego samo bedaci...Pogledaj koliko se nekome tupilo kako napraviti pristojnu sliku pa zakljuci.
Nadalje, pogledaj kolege koji stavljaju pristojne slike tipa Hicmeta, Belmina (koji su i naveli primjere dobre prakse) ili Hareta koji me je korisne informacije trazio preko PPa...slazem se da je forum o autobusnoj tematici, ali treba i tu imati reda ako se fotografije objavljuju, treba se biti svjestan i samokritican da ne moze sve ici na forum...
Iskreno ne ponizavam nikoga, nego samo kolega Dreamwalker (cije sam slike uzeo za primjere u prvim postovima) i ja smo imali najbolju namjeru pripomoći samom forumu, da se barem vrati djelom na stare staze slave, a to sto se netko nađe uvrijeđenog ega i prozvan u ovoj temi, cisto me zaboli ona stvar za to...