Razno > Autobuske linije

BiH - Srbija

<< < (4/7) > >>

akz:

--- Citat: Manas - 25 07, 2019, 14:35:36 poslijepodne ---Pa mogli bi Flixovi partneri iz BiH (cts,biss) uvesti nove linije u kooperaciji sa Flixovim partnerima iz Srbije.

Akz, kakva je cijena Flixove karte u odnosu na druge prevoznike?

--- Kraj citata ---

Ako je vjerovati Flixu ispadaju dosta jeftinije u odnosu na Čazmu koja vozi Beograd i cija je karta 176 kn u jednom smjeru, Flix nudi cjene od 69 kn pa do 129 kn trenutno...varira o polasku... Koliko sam uspio baciti oko pri dolasku u ZG, pa nekih 20ak ljudi je bilo na polasku koji je prije nekih sat stigao u ZG...

Manas:

--- Citat: The hicMe - 25 07, 2019, 14:44:07 poslijepodne ---Jedino da uvedu neku sa glavne Sarajevske preko Zenice Doboja i Tuzle, ovo ostalo ima i previse polazaka

--- Kraj citata ---

Iz Sarajeva trenutno imaju dva polaska i to u 6 (cts, lasta) koji ide preko Kladnja i Zvornika, i u 7 Aroma koja ide preko Visegrada. Mozda i bude nekih novih polazaka za BG, ili neki za Novi Sad.

Marko_BL417:
Vozi li iko iz Sarajeva i Hercegovine za Novi Sad ili bilo koje mjesto u Vojvodini (osim Dunavprevoza Trebinje - Novi Sad)

Bzzz1:
Vozi StarBus iz Istocnog Sarajeva i Globtour iz Čapljine
@Manas-ulazi li Aroma u stanicu?
Inace po mojem misljenju ne treba nikako uvoditi linije za Srbiju-jedino mozda iz Hercegovine.I ovako je trziste prezasiceno i prevoznici voze za sitne pare a ima ih bas puno.Većina njih profitira samo na osnovu kabotaže.

Manas:
Ulazi Aroma u stanicu al rijetko ko bude za Beograd, ali primaju i putnike za lokalne stanice. Sto se tice Sarajeva mislim da bi dobro bilo kad bi kooperanti CTS-Lasta uveli jos jedan polazak u vecernjim satima jer bi putnika bilo sigurno. Zanimljivo je da ova jutarnja linija nema registrovane stanice u Republici Srpskoj, pa tako poslije Sarajeva imaju jedino Olovo i Kladanj stanice.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju