Naslovnica Novosti Mercedes Sprinter: Frizer s Beverly Hillsa

Mercedes Sprinter: Frizer s Beverly Hillsa

2452
0
PODIJELI

Automotive Designs and Fabrication (ADF) je radionica koja je specijalizirana za prerade na bazi Mercedes Sprintera. U vlasništvu je Ron Weawera i smještena je u San Fernandu, nedaleko od Los Angelesa. Ovdje se rade vrlo zahtjevne prerade koje ispunjavaju sve želje naručitelja, a one mogu biti vrlo neobične.

Vrlo su česte izvedbe različitih vozila za slobodno vrijeme, a kako Amerikanci vole da usluga dođe k njima, tu su i pokretni solariji, pokretne zubarske ili liječničke ordinacije čak i mobilni frizerski salon.Jedna od najspektakularnijih prerada je pokretni frizerski salon Twaina Taylora poznatog kao i “Frizer s Beverly Hillsa”. Na pitanje ko su mu klijenti on samo kratko odgovara “Rich people”. Moraju biti bogati budući da usluga košta od 200 do 500 dolara, a osim svih mogućih frizerskih usluga tu je i manikura i pedikura.

Twain je naravno i vozač i frizer, a ističe kako ima jako puno ljudi, pogotovo poznatih, koji vole da im frizer dođe u dvorište umjesto da ih po ulici naganjaju paparazzi. Diskrecija je naravno zagarantovana.

Twainov Sprinter, naravno, ima i bar sa bogatim izborom pića, od šampanjca do viskija. Pretpostavljamo da je to uključeno u cijenu? Ako se pak klijentu ne da razgovarati, unutra je nekoliko TV ekrana, playstation, … Only in America..

izvor: kamion & bus