Naslovnica Novosti HRS potpisao sponzorstvo s Autotransom

HRS potpisao sponzorstvo s Autotransom

2962
0
PODIJELI

Jedan od najvećih hrvatskih autobuskih prevoznika, Autotrans i Hrvatski rukometni savez (HRS) jučer su potpisali ugovor o sponzorstvu za razdoblje od sljedeće tri godine. Ugovor su svečano potpisali član Uprave Autotransa, Igor Krmpotić i glavni sekretar Hrvatskog rukometnog saveza, Damir Poljak.nas (2)Navedenim ugovorom se utvrđuju uslovi prevoza i sponzorstvo hrvatske muške rukometne reprezentacije, hrvatske ženske rukometne reprezentacije, rukometnih kadeta i kadetkinja te juniora i juniorki. Izabrani autobus za prevoz reprezentacija je Neoplan Cityliner N1216 HD.

„Današnji potpis ugovora s Hrvatskim rukometnim savezom smatramo još jednim velikim uspjehom naše kompanije, jer smo prepoznati od krovne institucije najtrofejnijeg sporta u Hrvatskoj, kao ozbiljan i kvalitetan partner. Dolazimo iz Rijeke, grada u kojem se voli rukomet, čiji su rukometaši u svim generacijama dali i daju veliki doprinos hrvatskom sportu. Zato nas ta saradnja još više veseli i obvezuje u kontinuitetu naše potpore sportu i vjerujemo da će biti dugotrajna, uspješna i neopisiva“ , rekao je o saradnji član Uprave Autotransa, Igor Krmpotić.nas (1)Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza g. Tomislav Grahovac na kraju je zahvalio novim sponzorima.  „Prisutnost kvalitetnog i dobrog sponzora je značajna. Naši rezultati ne bi bili takvi kakvi su da nema sponzora. Imamo aspiraciju prema boljim rezultatima i potrebna nam je pomoć svih prijatelja i sponzora. Oni su u nama prepoznali nešto što je dobro i što će njima pomoći na tržištu. Jako smo sretni sa saradnjom. Mi imamo pred sobom nekoliko velikih projekata i ovo što se danas događa nas ispunjava srećom i zadovoljstvom. Sve ovo će se finalizirati 2018. godine kada smo domaćini Europskog prvenstva.“

Za kraj riječ, dvije kazao je i izvršni dopredsjednik HRS-a g. Zoran Gobac. „Zahvaljujem se sponzorima na pomoći, jer sponzorstvo nije samo sponzorstvo već prepoznavanje projekta koji nije samo prva momčad već i niz mladih selekcija igrača kojima je neophodna pomoć kroz sponzorstva da im Savez omogući kvalitetno odrastanje. Prepoznali su projekt i prepoznaju ga zajedno sa Savezom“.

Video reprezentativnog autobusa možete pogledati na facebook stranici Hrvatskog rukometnog saveza: Predstavljamo najnoviji autobus posebno oslikan za hrvatsku rukometnu reprezentaciju.

izvor: hrs.hr