Naslovnica Novosti Sunčani maj sa Bosna tours!

Sunčani maj sa Bosna tours!

2238
0
PODIJELI

Kažu da je dobra organizacija pola posla, a ako želite dobar provod u maju, počnite već sada da planirate. Bosna tours iz Travnika za Vas u maju ima dva odlična aranžmana, na kojim možete da istražite nove stvari, posjetite historijske znamenitosti, obavite šoping pa čak i da skoknete do mora.split-from-air-11Prvi program se odnosi na jednodnevni izlet u Split.
Polazak grupe je u 05.00 ispred Doma zdravlja u Travniku. Kratke pauze tokom puta po potrebi grupe, a dolazak u Split je planiran u prijepodnevnim satima, nakon čega slijedi slobodno vrijeme. Polazak za BiH je u popodnevnim satima.
Potrebno je najmanje 40 putnika za realizaciju programa. Agencija zadržava pravo otkazivanja programa u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika 7 dana prije poslaska.
Cijena je 20 KM, a uplata se vrši prilikom prijave.splitDrugi program je vikend na Jadranu – Baške vode za 60 KM.
Termin: 28. i 29. maj 2016. godine (subota i nedjelja)
Program putovanja:
1. dan – Polazak grupe iz Travnika u 05.30 ispred Doma zdravlja Travnik. Kratke pauze po potrebi grupe, a dolazak u Baške vode planiran u prijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme do prijave u hotel, koja je oko 14 sati. Noćenje.
2. dan – Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do polaska za Travnik, koji je planiran u popodnevnim satima. Pauze po potrebi grupe.basko_7_5656Za više informacija:
030/514-886 i 061/708-430
bosnatours@hotmail.com
www.bosnatours.com

Uvijek korak ispred… “Profesionalnost i iskustvo Vama na usluzi”!
Vaš Bosna Tours!