Naslovnica Novosti APP predstavio dva nova moderna autobusa za linije prema Zagrebu i Splitu

APP predstavio dva nova moderna autobusa za linije prema Zagrebu i Splitu

3099
0
PODIJELI

2016_05_03_app_nova_linija_490Danas je na autobusnom kolodvoru u Osijeku tvrtka  Autoprometno poduzeće (APP) iz Požege predstavila dva nova autobusa u svojoj već impresivnoj floti.

Riječ je o prvim autobusima takve vrste u ovom dijelu Europe, a radi se o modelu Setra 519 HD. Autobusi su kupljeni kako bi se usluga prijevoza putnicima iz Osijeka i ostalih dijelova Osječko – baranjske županije učinila što udobnijom.Autobusi su koštali 350.000 eura svaki, što ukupnu investiciju čini vrijednom 1,4 miliona KM. Osim što imaju 65 udobnih sjedala i što su moderno opremljeni, novi autobusi putnicima pored klime i besplatnog interneta nude i utičnicu za struju kod svakog para sjedala što će zadovoljiti sve one koji si putovanje skraćuju surfajući preko laptopa, tableta ili mobitela ili ih jednostavno žele napuniti.

Prema riječima Maria Marića, voditelja APP-a za Osječko – baranjsku županiju, novi autobusi prometovat će na linijama prema Zagrebu i Splitu, a putnici će se u njihovu kvalitetu i udobnost moći uvjeriti već od sutra, 4. svibnja.2016_05_03_app_nova_linija_490-1Nabava novih autobusa najnovija je investicija tvrtke APP u Osječko – baranjskoj županiji u kojoj su samo u protekle četiri godine zaposlili 105 djelatnika. Tijekom posljednjih 20-ak godina tvrtka se od malog lokalnog prijevoznika etablirala u vodeće ime u prijevozu putnika i robe na području istočne Hrvatske, kontinuirano posvećujući posebnu pozornost obnovi voznog parka i svih ostalih pratećih sadržaja kako bi se kvalitetom svojih usluga približili današnjim zahtjevnim korisnicima autobusnog prijevoza.

Stoga nema sumnje da i novi autobusi, koji će od sutra voziti putnike prema dva najveća hrvatska grada, predstavljaju velik korak naprijed u tom smjeru.2016_05_03_app_nova_linija_490-4

izvor: osijek031.com