Naslovnica Ekskluzivno BHBus u posjeti firmi Krajnović/Laser iz Brčkog

BHBus u posjeti firmi Krajnović/Laser iz Brčkog

8910
0
PODIJELI

naslovna (3)Firma Krajnović/Laser sa sjedištem u Brčkom osnovana je sada već davne 2000 godine. Osnovna i primarna djelatnost firme je prevoz putnika u linijskom i vanlinijskom saobraćaju. Od samog nastanka Brčkog kao distrikta ova firma je počela sa gradskim linijama gdje je u potpunosti umrežile sve dijelove Brčko-Distrikta.

Što se tiče međunarodnog saobraćaja danas kompanija drži linije Brčko-Bijeljina-Novi Sad koja saobraća svakog dana i Brčko-Beč koja saobraća tri puta sedmično.brčko-novisadbrčko-bečVozni park firme Krajnović/Laser, kao poznatog brenda danas, broji oko 80 voznih jedinica koja su kapaciteta od 8 do 80 komercijalnih sjedišta. Sa ovakvim voznim parkom i kapacitetima firma može izaći u susret svima koji trebaju bilo kakav vanredni prevoz.

Unazad posljednih pet godina vozni park je u potpunosti podmlađen, kako zbog potreba redovnog linijskog, tako i zbog povećanog obima u vanlinijskom prevozu. Većina vozila u trenutku naše posjete su se pripremala i završavala posljednje pripreme pred polaske na svjetske destinacije.naslovna (2)Gospodin Nihad Junuzović, jedan od današnjih domaćina i veliki prijatelj foruma još od ranije, naglasio je da smo sretnici, jer smo došli u pravi trenutak, pošto je teško uhvatiti da su vozila u ovom broju u bazi.

Kompleks firme Krajnović/Laser se prostire na velikoj površini i sastoji se od benzinske pumpe, autopraonice za sve vrste vozila, tehničkog pregleda za vlastiti vozni park, ali i za treća lica te servisa za dnevnu njegu i održavanje kako vlastitih tako i vozila trećih lica.naslovna (1)Također ćemo naglasit da u sklopu ove firme djeluje i turistička agencija, koja svim zaljubljenicima putovanja nudi razne aranžmane, kao i organiziranje putovanja unutar i izvan Bosne i Hercegovine.

Dugoročni cilj firme je da svakog dana najkvalitetnije i profesionalno odgovori zahtjevima svojih klijenata. U planu je također nabavka novih voznih jedinica u segmentu gradskog-prigradskog i međunarodnog saobraćaja.

Zahvalili bih se ovom prilikom gospodi Aldenu Krajnoviću,Adnanu Krajnoviću i Nihadu Junuzoviću na ugodnom gostoprimstvu i posvećenom vremenu za prezentaciju svoje kompanije, te sa velikim zanimanjem nastavljamo pratiti sve vijesti iz ove kompanije. Sa velikim ponosom i zadovoljstvom ističemo da smo napravili saradnju sa ovom firmom u vezi prezentiranja njihovih usluga na duži period kao i brendiranje, za sada, dva autobusa sa našim logom, čime se broj BHBuska konstantno povećava.

Detaljnu fotoreportažu možete pogledati u galeriji ispod: