Naslovnica Novosti Gameks Novi Pazar pojačao vozni park sa Setrom 417 HDH

Gameks Novi Pazar pojačao vozni park sa Setrom 417 HDH

6973
0
PODIJELI

Kompanija Gameks Novi Pazar je osnovano 1998. godine. Misija kompanije Gameks je siguran, udoban i tačan prevoz robe i putnika na odredišta u zemlji i Evropi. Prvu autobusku liniju Gameks je otvorio 2000. godine.5 - CopyDanas Gameks predstavlja savremenu i modernu firmu čiji vozni park čini 12 autobusa najveće turitičke klase te 25 zaposlenih. Danas njihove linije Novi Pazar, osim sa gradovima u Srbiji, spajaju i sa Njemačkom, Švicarskom, Turskom te Bosnom i Hercegovinom.

Nova ljepotica u voznom parku je 2013. godina i svojim putnicima će osigurati udobnu vožnju sa svojih 59 sjedišta. Srce čini snažni Euro 5 motor uparen sa automatskim mjenjačem, a opremljena je sa svim sigurosnim sistemima novije generacije, kako bi osim udobnosti, autobus pružio i sigurno putovanje. Setra 417 HDH se tek skoro razradila, pošto je prešla svega nešto više od 200 000 kilometara.

O unutrašnjosti ne treba trošiti riječi, jer Setra uvijek ima visoke standarde što se tiče udobnosti, opremljenosti i kvalitete unutrašnjeg prostora. Na pitanje zašto baš Setra?, iz kompanije smo dobili kratak odgovor, ali koji puno govori: “Zato jer je Setra najbolja!”.

Ekipa Portala BHBus.ba želi puno sreće ekipi Gameksa sa novim vozilom uz želju da ih što prije slikamo i na cestama Bosne i Hercegovine!