Naslovnica Novosti Farre tours vlasnik prvog Otokara Euro 6 u BiH

Farre tours vlasnik prvog Otokara Euro 6 u BiH

4213
0
PODIJELI

Farre Tours je proteklih dana u svoj vozni park dodao još jednog Otokara. Ovaj put se radi o modelu Navigo T sa 37 vrhunskih anatomskih sjedišta. Opremljen je sa Cummins Turbo Diesel motorom sa Euro 6 emisijom štetnih gasova.1 - CopyOvo je drugi Otokar koji je stigao u firmu, pošto je prije tri mjeseca u vozni park stigao i Otokar Sultan Maxi. Potreba za ovim vozilima je trenutno veoma velika te firma Farre Tours neće stati na ovome, jer je već u planu kupovina novih vozila i širenje flote.

Ovo vozilo je posebno i po tome što je ovo prvi Otokar Navigo T u regionu. UBE Store, kompanija preko koje je išla kupovina vozila, je naglasak stavila na vrhunsku saradnju sa firmom Farre Tours. “Otokar Navigo T predstavlja koncept vozila koji je vrlo dominantan u segmentu minibuseva i svojom opremom odgovara najzahtjevnijim zadacima”, izjavio je gospodin Uzeirbegović.

“Prvim dolaskom Otokara Sultana Maxija krenulo je veliko interesovanje za nove modele. Pravi “BUM” napravio je njegov duži “brat” koji će sigurno da usreći mnoge firme svojim kvalitetom, a i najbitnijim segmentom tj. cijenom samog vozila”, nastavio je Uzeirbegović.

Vozilo je završilo svoj tehnički pregled i već je na cestama kako bi što prije svoje zadatke završio i pružio vrhunsku uslugu.

Puno sreće želimo firmi Farre Tours na prinovi i osoblju firme UBE Store na izvrsnoj prezentaciji novog Otokara Navigo T.