Naslovnica Novosti UBE Store: Posebna akcija vozila u septembru!

UBE Store: Posebna akcija vozila u septembru!

2519
0
PODIJELI

ube_logo-1.pngKompanija UBE Store d.o.o. sa sjedištem u Tuzli jedan je od distributera vozila renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Otokar, Neoplan i MAN. Osnovna djelatnost je prodaja novih i rabljenih vozila koje odlikuje provjeren vrhunski kvalitet uz konkurentne cijene.

Uz efikasnu isporuku kompanija UBE Store nudi i servisiranje vozila u garantnom roku uz isključivo orginalne rezervne dijelove te druge vidove podrške i pomoći za kupce i klijente kako bi dobili uslugu visokog standarda koja zadovoljava sve njihove potrebe.

Još jedna od pogodnosti koju ova kompanija nudi je i dvije godine garancije na sva vozila ili na pređenih 100 000 kilometara. UBE Store ima misiju zadržati visoku poziciju u prodaji vozila uz stalno poboljšanje asortimana te konkurentno pružati usluge širom Bosne i Hercegovine. Dosadašnja saradnja sa kompanijama kao što su Farre tours, Biss tours, Travnik trans, Semberija transport i mnogi drugi dokaz su da je UBE store na pravom putu i da se radi o ozbiljnoj i kvalitetnoj kompaniji.

U septembru UBE Store Vam donosi i specijalnu ponudu rabljenih vozila.

Otokar Navigo T MEGA
1
Broj sjedišta: 35+1+1
Kilometraža: 252,541km
Godina: 2013
Rok isporuke: ODMAH

 

Otokar Tempo
a
Broj sjedišta: 27+1
Kilometraža: 201,85km
Godina: 2015
Rok isporuke: ODMAH

Info telefon: 061-732-268 Edin Uzeirbegović

www.ubestore.com