Naslovnica Novosti U Mijanmar stiže 45 HIGER autobusa

U Mijanmar stiže 45 HIGER autobusa

1605
0
PODIJELI

Nakon što su sredinom augusta otpremili 150 autobusa za Katar, HIGER nastavlja sa dobrim poslovnim rezultatima, pa je tako spremno za isporuku i 45 visokoturističkih vozila za Mijanmar. Krajem augusta započela je isporuka 45 KLQ6123K autobusa za Yangon, glavni grad Mijanmara.

1Ovaj model je vrhunski autobus namjenjen za obavljanje linijskog saobraća na srednjim i velikim udaljenostima te za potrebe turizma. Novi autobusi će se koristiti za ekspresne linije između glavnog grada i drugih destinacija u Mijanmaru. Zvanična primopredaja će se održati u septembru kada svih 45 autobusa stigne u Yangon. KLQ6123K je jedan od najboljih proizvoda u klasi međugradskih autobus, pošto može pružiti fleksibilniji i jeftiniji prevoz ne samo u razvijenim područjima već i u udaljenim područjima koja često imaju malo ili nimalo saobraćajnih veza i linija.

Uzimajući u obzir važnost udobnosti putnika i komfor tokom dugih putovanja, KLQ6123K dolazi opremljen sa podesivim sjedištima u stranu te naprijed i nazad te sa odličnim kafe aparatom i frižiderom, kako bi se putnici mogli osvježiti sa raznim pićima tokom putovanja. Ove karakteristike su veoma cijenjene, posebno na tržištima sa visokim temperaturama, kao što su Mijanmaru. Osim toga, sistem ogibljenja je nadograđen, a poboljšana je i stabilnost vozila u cilju smanjenja vibracija i udara usljed loših cesta i puteva. Sve to su i razlozi zašto je HIGER najbolji izbor za ekspresne linije u Mijanmaru. Rukovodstvo HIGERa je poručilo da su sigurni u sposobnost svojih vozila da pruže vrhunska rješenja za duga putovanja, koja će, ne samo ispuniti zahtjeve kupaca, već ih i premašiti.