Naslovnica Novosti Posjetite Pečuj ili Sajam kozmetike u Beogradu!

Posjetite Pečuj ili Sajam kozmetike u Beogradu!

2487
0
PODIJELI

Pečuj je jedan od najljepših i najvećih gradova u Mađarskoj. Nalazi se na jugozapadu države i sjedište je Baranjske županije. Brojni su spomenici iz duge i burne historije duge nekoliko hiljada godina, od prahistorije do savremenog doba. Smjenjivali su se i ovde ostajali Kelti, Rimljani, Avari, Sloveni, Mađari, Turci, Nijemci, Jevreji.

Gradsko jezgro Pečuja je prava riznica starina. Najvrjednije i najpoznatije su prahistorijske i rimske nekropole, Džamija-crkva, Minaret, Katedrala, kula nekadašnje Biskupske tvrđave, Biskupska palata, Nacionalno pozorište, Srpska pravoslavna crkva, Franjevačka crkva, Sinagoga, Pečujski univerzitet… Za mnoge Pečuj je najpoznatiji po Žolnai porcelanu i keramici. Vino se ovdje proizvodi skoro 2000 godina, a najpoznatiji prehrambeni proizvod je pečujsko pivo jake gorčine.         

Program Pečuj 1. april 2017.:
Polazak u jutarnjim časovima sa autobuske stanice Derventa. Putovanje preko Hrvatske do Pečuja. U dogovoru sa grupom posjeta Harkanj banji. Nakon dolaska u Pečuj obilazak grada: Sečenji trg, džamija, Katedrala, Županijska i Gradska kuća, Nacionalno pozorište,… Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili poseta tržnom centru Arkad. Povratak kući u večernjim časovima.

Cijena aranžmana po osobi je 40 KM i ne, ovo nije prvoaprilska šala.

Ukoliko vam Pečuj ne odgovara, turistička agencija STP Derventa vam pruža mogućnost i posjete Sajma kozmetike u Beoguradu. Međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja, 29. po redu, najveći je beauty sajam na području Jugoistočne Evrope i jedan od tri najveća u Evropi. Međunarodnog je karaktera i održava se dva puta godišnje, na proljeće i na jesen. Ovog 08. i 09. Aprila u Hali 2 Beogradskog Sajma će izlagati preko 240 brendova iz desetak zemalja. Mnoštvo predavanja, savjeta, popusta i noviteta iz svijeta ljepote čekaju na Vas.

Cijena aranžmana je 35 KM.

Program:
– Polazak u ranim jutarnjim časovima. Putovanje preko Hrvatske sa pauzama po potrebi. Dolazak u Beograd u prijepodnevnim časovima i posjeta Sajmu kozmetike. Obilazak grada po dogovoru sa grupom. Povratak u večernjim časovima.

Aranžman obuhvata:
– Prevoz visoko turističkim autobusom.
– Ulaznice za Sajam kozmetike.
– Pratioca iz agencije.
– Organizaciju putovanja.

Više informacija na:
Ul. Milovana Bjeloševića Belog bb, 74400 Derventa
Tel/fax: +387 (0)53/311-232

053/311-231
065/407-725
065/407-734

e-mail: stpturizam@yahoo.com
www.stpderventa.org

Vrijedno osoblje turističke agencije STP Derventa Vam u aprilu sprema još dosta dobrih i atraktivnih izleta i aranžmana po izuzetno dobrim i pristupačnim cijenama. Pratite nas i dalje i saznajte šta Vas to još očekuje u aprilu.