Naslovnica Ekskluzivno Ekskluzivno: Još jedan Astron u floti firme Halilović

Ekskluzivno: Još jedan Astron u floti firme Halilović

11296
0
PODIJELI

Kompanija BIG SIM Halilović ovih dana ima jako puno razloga za slavlje. Glavni razlog jeste dolazak još jednog visokoturističkog Van Hool T917 Astrona. Riječ je troosovinskom modelu, proizvedenom 2010. godine. Stari vlasnik ovog vozila bila je firma Stanglmeier Reisen iz Kelheima.Vozilo posjeduje 61 komercijalno sjedište za putnike sa jako velikim razmakom, što nudi vrhunski komfor svakom putniku. Za audio i video ugođaj pobrinuo se Blaupunkt sistem sa tri TFT monitora koji nude, pored reprodukcije video sadržaja, i panoramsko razgledanje iz više različitih uglova izvan samog vozila.

Standard je da ovo vozilo posjeduje WC i dva kafe aparata na prednjim i stražnjim vratima. Jedna dodatna stvar i novost u ovom vozilu jesu 220-voltni utikači za svakog putnika, kako bi putnici u toku putovanja do krajnjeg odredišta mogli da nadopune svoje prenosne uređaje električnom energijom. Ovo vozilo pogonjeno je DAFovim motorom sa 460 KS te ispunjava Euro 5 normu izduvnih gasova.Vrijeme proteklo u upoznavanju novog “ljepotana” iskoristili smo da postavimo i par pitanja gospodinu Haliloviću.
Dali postoji poseban razlog kupovine ovog vozila?
“Firma Halilović konstantno širi svoj obim poslovanja i proširuje spektar linija za sve stare, a i nove klijente” – izjavio je gospodin Halilović.

Šta još mogu da očekuju Vaši klijenti u narednom periodu, da li će biti još nekih novosti?
“Svakako da će biti još novina, pošto je u toku završetak naše benzinske pumpe u naselju Memići, sa bogatim sadržajima za sve posjetioce. Pumpa se nalazi pored glavnog magistralnog puta Tuzla-Kalesija-Zvornik. Dodatno bi naveo, da uskoro otvaramo i redovne linije za Austriju i Švicarsku, kao i nabavku još dva vozila marke Van Hool, ali neka ostane tajna o kojim se modelima tačno radi” – naveo je Halilović.

Za sami kraj zahvalili bi smo se gospodinu Smajlu Haliloviću na izdvojenom vremenu za prezentaciju nove “perjanice” u svojoj floti i ugodnom gostoprimstvu. Još bi poželjeli puno sreće i uspjeha u novim izazovima i daljem poslovanju cijelom osoblju ove kompanije.

Predlažemo Vam da pogledate detaljnu galeriju fotografija koju smo pripremili za Vas.