Naslovnica Novosti Milionska investicija firme BIG SIM Halilović – otvorena benzinska pumpa

Milionska investicija firme BIG SIM Halilović – otvorena benzinska pumpa

19949
0
PODIJELI

Na magistralnom putu M4 u neposrednoj blizini grada Kalesije otvorena je benzinska pumpa “Halilović” u vlasništvu firme Big SIM. Kalesija je dobila jednu vrhunsku i reprezentativnu benzinsku pumpu sa kafeterijom i minimarketom dostupnu svim prolaznicima od 00 do 24 sata.

Benzinsku pumpu svečanim presjecanjem vrpce otvorila je gospođa Mejra Halilović, majka vlasnika firme Big SIM Smajla Halilovića. Moderan objekat korisnicima usluga, osim visokokvalitetnih goriva, nuditi će i širok asortiman proizvoda za motorna vozila kao i namirnica. Ova lokacija je idealna za sve koji putuju magistralnim putem M4 Tuzla-Zvornik.Za ekipu našeg portala gospodin Halilović je naglasio da ovaj projekat za sada upošljava devet radnika. Uskoro će biti gotovoe i autopraonice, pa će broj zaposlenih i povećati.

Nakon ulaganja u vozni park, o čemu ste se redovno mogli informisati na našem portalu, kompanija Big SIM Halilović se posvetila i ovog segmentu, pa će osim njihovih mašina, u kvalitetnom gorivu moći uživati i svi ostali korisnici motornih vozila.

Ekipa Portala BHBus se mogla lično uvjeriti u moderan dizajn, kvalitetnu uslugu i ljubazno osoblje te želi puno sreće kolektivu Halilović sa novim objektom.