Naslovnica Novosti Preko 1000 električnih King Long autobusa isporučeno u pokrajinu Fujian

Preko 1000 električnih King Long autobusa isporučeno u pokrajinu Fujian

1406
0
PODIJELI

Ulaskom u 2018. godinu, provincija Fujian je ušla i novu eru autobuskog saobraćaja. 29. decembra održana je velika ceremonija u Fuzhouu, kako bi se obilježila isporuka preko 1000 jedinica novih energetskih gradskih autobusa u provinciji Fujian. Na samoj ceremoniji preko 500 električnih gradskih autobusa koje je napravio King Long zvanično je isporučio novim vlasnicima.

Krajem decembra, u provinciji Fujian je bilo oko 3000 električnih autobusa u radu. Kao prva pilot oblast sa ovakvim vozilima u Kini, Fujian je pokrenuo novu kampanju za promovisanje novih energetskih vozila širom pokrajine.U augustu 2014. godine u Pingtanu su počeli da rade električni gradski autobusi King Long. Od tada, sve veći broj King Long štedljivih autobusa, koji su i ekološki prihvatljivi, našli su put do novih vlasnika u pokrajini Fujian. Nova serija King Longovih električnih gradskih autobusa biće puštena u rad, uključujući čitavu seriju City Light vozila kao što su serije XMQ6802, XMQ6850, XMQ6106 i XMQ6127. Napravljeni na osnovu velikog uspjeha svojih prethodnika, autobusi City Light serije predstavljaju vozila sa najsavremenijih tehnologijama i sistemima. Pored toga, napravljeni su pomaci u šest različitih oblasti, uključujući izgled, sigurnost, snagu, garanciju kvaliteta, udobnost putovanja za putnike i iskustvo vožnje za vozače.

Autobusi serije City Light opremljeni su kraćim zadnjim osloncima i imaju veći međuosovinski razmak, pružajući putnicima prostranu unutrašnjost. Pored toga, njihove CATL baterije sa optimiziranim rasporedom omogućavaju da autobusi rade glatko i nečujno. Dijelovi sa visokim naponom, uključujući baterije, su odvojeni kako bi se osigurala sigurnost svih putnika. King Longov ECO-Chip, novi sistem za upravljanje energijom i King Long Cloud Service platforma također omogućavaju efikasnije i inteligentnije upravljanje električnim autobusima.