Naslovnica Novosti Sedam dvospratnih Futura za Cialone Tour iz Italije

Sedam dvospratnih Futura za Cialone Tour iz Italije

1194
0
PODIJELI

Sredinom aprila VDL Bus & Coach isporučio je sedam VDL Futura FDD2-141 italijanskoj kompaniji Cialone Tour. Cialone Tour će nova vozila koristiti na linijama koje obavlja u ime Flixbusa. Sedam novih dvospratnih Futura FDD2 će voziti na različitim državnim i međunarodnim linijama. Na međunarodnom nivou, Flixbus linije vode od Italije do Francuske, Njemačke, Švicarske i obratno, kao što su Rim – Frankfurt, Venecija – Lausanne i Marseille – Salerno. “Radujemo se dodavanju ovih sedam VDL Futura FDD2 u našu flotu za potrebe Flixbusa. Zadovoljstvo je raditi sa VDL Bus & Coachom i radujemo se jačanju naše veze u budućnosti”, kazali su iz porodice Cialone.Marcel Jacobs, komercijalni direktor VDL Bus & Coach, je izjavio: “Ponosni smo što smo završili najveću pojedinačnu isporuku dvospratnih autobusa u Italiji. Uvjereni smo da će klijenti Cialone Tour i Flixbusa imati potpuno uživanje tokom vožnje u ovom deluxe VDL Futura FDD2 autobusu. Segment dvospratnih autobusa u Italiji raste i ovaj posao naglašava sve veću popularnost VDL Future FDD2”.

Sedam Futura za Cialone Tour opremljeni su sa 74 + 1 + 1 sjedišta i prostorom za invalidska kolica. VDL Class 500 sjedišta, sa luksuznim tapaciranjem, USB priključkom i 220 voltnim utičnicama, naslonom za ruke između dvostrukih sjedišta i kožnih naslona za ruke na zadnjem sjedištu, nude puno udobnosti za putnike, pa putovanje Futura FDD2 autobusim biti izuzetno prijatno iskustvo. U ovom slučaju udobnost, sigurnost, dizajn i tehnologija optimalno se uklapaju jedni s drugima.

VDL Futura FDD2 pruža najbolji mogući doprinos “Dobit vlasništva”. Laka modularna konstrukcija, u kombinaciji sa pogonskim agregatom od 510 KS i aerodinamičnim dizajnom, garantuje nisku potrošnju goriva, a time i niske emisije CO2. Kombinacija niske potrošnje goriva i velikog kapaciteta putnika predstavlja izuzetno profitabilnu investiciju za prevoznika.

Cialone Tour osnovao je 1895. godine g. Giovan Battista Cialone i prvobitno je pružao putnički prevoz između stanice i centra grada u Ferentinu (Italija). Tokom 1950-ih Cialone Tour je također počeo iznajmljivati autobuse. Čak i danas, Cialone još uvijek nudi ove dvije usluge i zvanični je prevoznik raznih sportskih klubova, uključujući All Blacks i Frosinone Calcio. Porodični biznis Cialone Tour vode tri brata iz porodice Cialone i njihova djeca.