Naslovnica Novosti Ankai isporučio dvospratne električne autobuse za razgledavanje Milanu

Ankai isporučio dvospratne električne autobuse za razgledavanje Milanu

866
0
PODIJELI

Nedavno je kineski proizvođač autobusa Ankai isporučio električne dvospratne autobuse u Milano, Italija. Dužine 12 metara, ovi autobusi imaju kapacitet od 70 putnika. Obojeni u svijetlo-crvenu boju, vozila su također ukrašena slikama reprezentativnih turističkih atrakcija u Milanu. Osim toga, opremljeni su sa audio vodičem na osam jezika. Ukoliko žele napustiti vozilo, putnici mogu pritisnuti predviđene prekidače u vozilu. Putnici koji imaju problema pri kretanju će također moći da se ukrcaju u vozilu zahvaljujući rampi.Sa standardima za nultu emisiju štetnih gasova, Ankai električni dvospratni autobusi imaju potpuno aluminijsku strukturu karoserije uz niz ostalih vrhunskih tehnologija, uključujući ZF električne osovine. Nakon punjenja, koje traje pet sati, vozilo je u stanju da vozi 250 kilometara neprekidno, u potpunosti zadovoljavajući dnevne operativne potrebe u Milanu. Stvarajući malo buke i vibracija tokom rada, vozilo nudi putnicima nezaboravna iskustva putovanja.

Trenutno, Ankai električni dvospratni autobusi su završili svoje probne operacije u Milanu i Firenci. Uskoro će se ih biti u četrnaest gradova širom Italije. Autobuski operateri u Italiji također su izrazili svoje zadovoljstvo ovim autobusima napravljenim od strane ovog kineskog proizvođača.Da bi se turistima pružila bolja turistička iskustva i promovisao održivi razvoj njene turističke industrije, Italija je dala izuzetnu važnost izgradnji zelenog sistema javnog prevoza. Sa svojom super-visokom pouzdanošću i impresivnim izgledom, Ankai električni dvospratni autobus je uspješno osvojio srca autobuskih operatera u Italiji.

Osim u Italiji, Ankai električni dvospratni autobusi se nalaze i u Parizu, odakle je otvorio put ka ogromnom komercijalnom uspjehu u Evropi.