Naslovnica Novosti Novi HIGER autobusi za Izrael

Novi HIGER autobusi za Izrael

1169
0
PODIJELI

Nedavno je 67 električnih gradskih HIGER autobusa otpremljeno iz Lianyunganga u Elait, izraelsku luku, kako bi bili na raspolaganju lokalnom stanovništvu. Ova serija gradskih autobusa je još jedno remek-djelo HIGER-a na izraelskom tržištu.

Ova serija gradskih autobusa je HIGER-ova peta generacija autobusa namjenjenih za gradske vožnje. Autobusi imaju veoma moderan dizajn i opremljeni su konfiguracijom u skladu sa trenutnim zahtjevima koji se traže na evropskom i američkom tržištu. Završni kvalitet je izuzetno dobar, a s obzirom na praktičnost vozila i njihovo održavanje je jednostavno. Na primjer, vozila posjeduju NATO standardni priključak za punjenje baterija kao i sistem za automatsko gašenje požara u motornom prostoru LEHAVOT, koji se automatski pali kada je temperatura u motornom prostoru previsoka, vrijedi istaći i ISR ​​sistem za upravljanje vozilom.

Od septembra 2016. godine, pet HIGER ultra-kondenzatorskih gradskih autobusa se nalazi u aktivnom radu u Tel Avivu, nudeći brzu uslugu, visoku sigurnost, uštedu energije i zaštitu okoliša te su kao takvi dobili visoke ocjene kako putnika tako i lokalnih zajednica. To je otvorilo put za dalje kontinuirane nabavke HIGER-ovih energetskih vozila. U 2017. godini, 21 HIGER ultra-kondenzatorski gradski autobus je isporučen za Izrael, da bi prošle godine, sa povjerenjem u brend HIGER i priznanjem kvaliteta, lokalni prevoznici naručili 120 energetskih gradskih autobusa koji će u budućnosti služiti lokalnom javnom prevozu. U budućnosti, HIGER želi nastaviti da se razvija i donosi inovacije, istovremeno pružajući odlične proizvode i usluge.