Naslovnica Novosti Golden Dragon isporučuje 60 BRT autobusa u Kazahstan

Golden Dragon isporučuje 60 BRT autobusa u Kazahstan

835
0
PODIJELI

Put svile izgrađen prije više od 2000 godina te je stoljećima davao ogroman doprinos gospodarskoj i kulturnoj razmjeni između Istoka i Zapada. Danas, brzim razvojem globalizacije, ova se arterija revitalizira, produbljujući ekonomske i trgovinske veze te promiče dvosmjerna ulaganja u sve zemlje regije. Zahvaljujući tome, kineski proizvođači autobusa blagoslovljeni su mnogim poslovnim prilikama.

U julu 2019. godine Golden Dragon uspješno je osvojio tender za 60 vozila u KD BRT izvedbi od kupca u Almatyju, ekonomskom središtu Kazahstana. Zahvaljujući naprednim tehnologijama proizvodnje autobusa, višeslojnoj i svestranoj kontroli kvalitete, bogatim inozemnim KD projektnim iskustvom, Golden Dragon je uspostavio sveobuhvatne veze suradnje s Astana Motors. Očekuje se da će svih 60 BRT (Bus Rapid Transit) autobusa biti isporučeno za Almaty početkom 2020. godine, a njima će upravljati državna kompanija za prevoz putnika Almatyelectrotrans. Razvijena u skladu s međunarodnim standardima, ova vozila su opremljena rampom za invalidska i dječja kolica, naslonom za stajanje, rukohvate i svom ostalom potrebnom opremom da se udovolji posebnim potrebama i zahtjevima lokalnih putnika.

Ponoseći se strateškim geografskim položajem i povezujući Kinu s Evropom, Kazahstan je jedno od ključnih tržišta kompanije Golden Dragon. Uprkos svom relativno kratkom prisustvu u zemlji, Golden Dragon neprestano širi svoj udio na tržištu. Autobusi Golden Dragon nesmetano rade u mnogim većim gradovima širom svijeta, pokazujući u potpunosti svoju pouzdanost. Nakon temeljite istrage mnoštva kineskih brendova, Astana Motors napokon je odlučila sarađivati ​​sa Golden Dragonom.

Kvaliteta se oduvijek smatrala temeljem tržišta. Inženjeri kompanije Astana Motors također su pozvani da sudjeluju u proizvodnji autobusa Golden Dragon, što je pružilo mogućnost autobuskom operateru da implementira lokaliziraniji postupak montaže. Dosadašnja iskustva kupaca Golden Dragon vozila u Kazahstanu pokazuju veliko zadovoljstvo kvalitetom, pouzdanošću i rezultatima.