Naslovnica Novosti HNK Graševina predstavila klupski autobus

HNK Graševina predstavila klupski autobus

1241
0
PODIJELI

Hrvatski nogometni klub Graševina Vetovo s djelovanjem započeo je u septembru 2019. godine te tako postao prvi nogometni klub s jedinstvenim nazivom HNK Graševina kojemu je ovo prva nogometna sezona. HNK Graševina Vetovo se natječe u drugoj županijskoj ligi Požeško-slavonske županije pod nogometnim savezom istog naziva. Promjenom imena kluba i određivanjem novih funkcija u upravnom odboru kluba sudjelovala je udruga vinara “Veteri Castra” koju čine ugledni vinari Kutjevačkog i Vetovačkog vinogorja. Cilj udruge je spojiti sport, vrijednosti i običaje lokalne zajednice.

HNK Graševina Vetovo nalazi se u Slavoniji – regiji koju je u prethodnih nekoliko godina napustio veliki broj mladih ljudi, što je bio jedan od ključnih razloga nove uprave kluba na čelu s igračima, za pokretanje i poduzimanje novih koraka te na jedan do sada nigdje viđeni marketinški način u svijetu nogometa – spojiti upravo vino i nogomet, savršen spoj čuvene slavonske tradicije i modernog mladog čovjeka. Mnogi portali kao što su Jutarnji i Večernji list, 24sata, Slobodna Dalmacija, Novi list, 034portal, Index.hr te ostali pratili su ovu zanimljivu priču i projekat, a sada su došli i u žižu interesovanja našeg portala iz pravih razloga.

Prvi potezi koji su učinjeni bili su uređenje unutarnjih prostorija i svlačionica kako bi igrači imali dostatne uvjete za obavljanje osobne higijene prije i poslije treninga. Uspješno se instalirao sistem za navodnjavanje terena i uredili unutarnji i vanjski zidovi klupske zgrade. Kroz daljnji razvoj strategije, radi se na tome da se dodatno poboljšaju uvjeti igrača.

U sklopu nogometnog kluba nalazi se i uređeni park koji je očišćen od smeća, uređenog travnjaka i okoliša s posađenim cvijećem. U planu je i dodatno obogatiti park s ciljem veće posjećenosti na nogometnim utakmicama kako bi oni najmanji imali gdje provoditi vrijeme  dok se odigravaju nogometne utakmice – postavljanje klupica, ljuljački, klackalica te tobogana. Za odlične uvjete i dodatnu vrijednost odigravanja utakmica i treninga, cilj je postaviti reflektore na nogometni teren te noćnu rasvjetu koja bi obasjavala cijeli kompleks.

Marketinški potencijal kluba je ogroman. Uz klub čvrsto stoje Grad Kutjevo i Požeško slavonska županija, kao i šira javnost. Sedmu godinu zaredom Udruga „Veteri Castra“ na Trgu sv. Vinka 25. januara je okupila brojne goste koji su uživali u bogatoj gastronomskoj i vinskoj ponudi. Želja je i dalje organizirati najbolje i najposjećenije Vincelovo u ovom dijelu godine u svima poznatom Kutjevačkom kraju.

Novi uspješan projekat koji je predstavljen iz ovog mjesta i kluba je promocija novog klupskog autobusa. U saradnji sa kompanijom Arriva, koja je isprofilisala u sportskom sektoru gdje je zvanični prevoznik mnogih klubova, za klupski autobus je izabrano vozilo njemačkog proizvođala Setra, model 416 GT-HD. “Kako je 2020. godine prva godina novog projekta HNK Graševina, odlučili smo na trgu organizirati promociju novog autobusa kluba te obilježiti dosadašnji uspjeh kao i najaviti nastavak razvoja kluba i lokalne zajednice. Proslava Vincelova velik je događaj za lokalni kraj i očekuje se mnogo posjetitelja, a to je prilika i da se široj javnosti predstavi promotivni autobus kluba HNK Graševine, ugledavši se tako na velike hrvatske ali i svjetske klubove.”, izjavio je predsjednik kluba Dean Pavić.

izvor(tekst i slike): www.034portal.hr/HNK Graševina