Naslovnica Novosti Povećan broj ekoloških Temsa autobusa u Izraelu

Povećan broj ekoloških Temsa autobusa u Izraelu

462
0
PODIJELI

Temsa je Dalhom Motorsu, jednom od najvećih izraelskih prevoznika isporučila 48 novih autobusa modela LF12 sa ekološkim Euro 6 dizelskim motorom. Tako je Temsa ovoj kompaniji u toku 2021. godine ukupno isporučila 83 autobusa, što je statistički gledano prosjek od jednog autobusa na svaka 4,5 dana.

Nakon važnih isporuka svojim pertnerima na evropsko tržište, Temsa nastavlja svoj rast i u drugim različitim geografskim područjima. Uz sisteme masovnog transporta koje je razvila, Temsa nastavlja da nudi vozila prilagođena potrebama kupaca kako u zemlji tako i u inostranstvu. Temsin ekološki model LF12 sa E6 dizel motorom, koji nudi moderna rješenja za gradove, nastavlja da jača svoje prisustvo na izraelskim cestama. Nedavno je Temsa isporučila 48 vozila Dalhom Motors Ltd., jednom od najvećih izraelskih prevoznika. Vozila će od 1. januara 2022. godine početi sa radom u izraelskom gradu Netanya.

Odražavajući svoje iskustvo u rješenjima gradskog prevoza, Temsa je dizajnirala model LF12 do najsitnijih detalja. Sve opcije koje je tražio Dalhom Motors Ltd., integrisane su u autobuse sa potpisom Temsa. Naglašavajući da Temsina učinkovitost na stranim tržištima raste iz dana u dan, Hakan Koralp, direktor prodaje i marketinga u Temsi, rekao je: “Za Temsu 2021. godina je bila godina rasta i napretka sa zdravim koracima na tržištima na kojima je brend prisutan. Vjerujemo da će flota od 83 vozila koju smo nedavno isporučili Izraelu ići ukorak s gradskom arhitekturom i svojom ekonomskom, udobnom, sigurnom i ekološkom strukturom biti primjer za viziju ‘pametnih gradova’. Ovom isporukom zauzeli smo solidnu poziciju na tržištu Bliskog istoka kao i na evropskom tržištu.”