Naslovnica Novosti Zanchetturu isporučen prvi Paradiso G8 1800 nove generacije

Zanchetturu isporučen prvi Paradiso G8 1800 nove generacije

831
0
PODIJELI

Brazilska agencija za putovanja i turizam Zanchettur, sa sjedištem u Imperatrizu, država Maranhão, dobila je prvi četveroosovinski Marcopolo Paradiso G8 1800 dvospratni autobus nove generacije. Vozilo, dužine 15 metara i konfiguracije 8×2, isporučio je predstavnik All Busa i koristit će se u turističkim putovanjima po sjeveru i sjeveroistoku zemlje.

“Prihvatanje nove Paradiso generacije 8 bilo je senzacionalno, što jača našu posvećenost potpunom zadovoljstvu kupaca i razvoju modela koji prevazilaze njihova očekivanja i potrebe. Ovaj model, 1800 DD, je primjer toga, kako za putnike tako i za vozače, zbog svoje udobnosti, sigurnosti i dostupnih tehnologija. Prevoznici će imati prednosti zbog njihove efikasnosti i bolje profitabilnosti”, istakao je Ricardo Portolan, direktor komercijalnih operacija i marketinga u Marcopolu.

Paradiso G8 1800 DD razvijen za Zanchettur omogućit će kompaniji da svojim kupcima ponudi najsofisticiranije i najmodernije na brazilskom tržištu u smislu sigurnosti, udobnosti i efikasnosti. Sa 60 ležaja i sjedišta na dva sprata, sve sa USB utičnicama i držačima za čaše, opremljen je Valeo klima uređajem, audio i video sistemom sa mikrofonom i monitorima na oba sprata i ostalim sistemima potrebnim za puni komfor tokom putovanja. Unutrašnjost je urađena u kombinaciji tkanine i antimikrobnih materijala.

Zanchettur je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u linijskom i vanlinijskom saobraćaju te povezuju grad Imperatriz u Maranhãou sa Sao Paulom, Fortalezom i Goianijom, gdje također ima kancelarije. Osim turističkih ruta, agencija organizuje i čarter putovanja te shopping izlete, a nudi i opciju prevoza paketa te iznajmljivanje autobusa.