Naslovnica Novosti Ankai E9 električni autobusi za Yiwu

Ankai E9 električni autobusi za Yiwu

551
0
PODIJELI

Yiwu je grad na nivou okruga pod jurisdikcijom Jinhua u centralnoj provinciji Zhejiang u istočnoj Kini. Prema popisu stanovništva 2020. godine, grad je imao 1.859.390 stanovnika, a u njegovom naseljenom području, zajedno sa susjednim Dongyangom, živjelo je 2.947.340 stanovnika. Od sada će brojnim stanovnicima grada Yiwu na raspolaganju biti 24 Ankai E9 električna gradska autobusa, koji su i službeno započeli svoj rad te koji predstavljaju nadogradnju gradskog javnog prevoza i pružaju ekološke i praktičnije usluga prevoza.

S pojednostavljenom strukturom nadogradnje, Ankai E9 električni autobus ima jedinstveno atraktivan izgled. To postiže veću energetsku učinkovitost i donosi impresivno snažne performanse. S LED rasvjetom, niskopodnom unutrašnjosti i širim prolazom, autobus pruža više udobnosti za putnike. Osim toga, opremljen je s mnogo naprednih ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) tehnologija.

Na Peking International Izložbi autobusa, kamiona i komponenti u 2020. godini, Ankai E9 osvojio je nagradu za inovativni novi energetski autobus. U decembru 2021. godine osvojio je još jednu glavnu nagradu u kategoriji inovacija na prvom Kineskom inovacijskom natjecanju.

Hengfeng Group iz grada Yiwu, koji će upravljati vozilima, je već ranije kupovala autobuse od proizvođača Ankai. Osim toga, više od 90% voznog parka u kategoriji vozila od šest metara su upravo od Ankaija. Smješten u centralnoj provinciji Zhejiang, Yiwu je najveći svjetski distribucijski centar malih roba. Grad već godinama kontinuirano promoviše integriraniji prevoz u urbanim i ruralnim područjima. U posljednjih nekoliko godina sve više i više novih energetskih gradskih autobusa pojavilo se na ulicama Yiwu, dobivši veliku popularnost među putnicima.