Naslovnica Novosti Carolus Reizen se oslanja samo na Setra autobuse

Carolus Reizen se oslanja samo na Setra autobuse

550
0
PODIJELI

Belgijska kompanija Carolus Reizen kupila je pet turističkih autobusa Setra iz TopClass game proizvoda. Radi se o turističkom modelu Setra 516 HDH, a između ostalog, vozila su opremljena panoramskim staklenim krovovima i kuhinjama po mjeri. Četiri autobusa će voziti u standardnim crveno-žutim bojama Carolus Prima Toursa, a peti autobus će biti u prekrasnoj tamno sivoj boji sa zlatnim akcentima Carolus PremiumToursa.

Pored visokokvalitetnih komfornih pogodnosti, troosovinska vozila imaju i najnovije sisteme pomoći vozaču i sigurnosti, uključujući prediktivnu kontrolu pogonskog sklopa (PPC – Predictive Powertrain Control). Zahvaljujući ovom prediktivnom tempomatu sa prepoznavanjem topografije, vozači mogu upravljati Setrinim turističkim autobusima širom Evrope u smislu potrošnje goriva na ekološki svjestan i efikasan način. Također, tu su i četvrta generacija Active Brake Assist te SideGuard Assist za praćenje mrtvog kuta.

Vozila posjeduju TSE luksuzna sjedišta sa udobnim naslonima za glavu sa USB priključcima na svakom sjedištu. “Ovakva oprema nije slučajnost”, objasnio je poslovni menadžer kompanije Marc Hoeks, i nastavio: “Želimo da putnici koji putuju s nama odmah steknu osjećaj luksuza. Oprema naših Setri vam omogućava da od prvog kontakta sa vozačem i turističkim vodičem dobiete taj utisak. Također, naša prednost je i mali broj sjedišta uz već spomenutu luksuznu opremu. Na primjer, imamo vozila sa 44 sjedišta, što se znači da je razmak između sjedišta 90 cm. Sa PremiumTours vozilom taj razmak je još i veći, a sve kako bi se odao utisak prostranosti i luksuza.”

Osnovan 1973. godine, Carolus Reizen je posljednjih godina evoluirao u kompaniju koja pruža i organizuje luksuzna putovanja. Ponuda kompanije uključuje putovanja avionom i krstarenja, kombinovane gradske ture i izlete, kao i visokokvalitetne usluge prevoza. Gospodin Hoeks je za kraj rekao: “Mi smo druga generacija u kompaniji i uspjeli smo proširiti Carolus Reizen u kompaniju sa stalnom klijentelom. Sa Carolus Prima Tours pružamo usluge turistima koji žele bezbrižno upoznati zemlju i uživati ​​u njoj, PremiumTours je više o iskustvu i kulturi. Možemo računati na odličan tim vozača i turističkih vodiča, koji osiguravaju da se klijentu može pomoći na njegovom jeziku. Naši ljudi se međusobno podržavaju i pomažu. Dobra saradnja i kohezija kolega osiguravaju da naša vozila uvijek voze u savršenom stanju. Vozači i turistički vodiči blisko sarađuju, s velikim entuzijazmom, i to možete osjetiti kada ste na odmoru uz Carolus Prima Tours ili PremiumTours.”