Naslovnica Novosti Za Geiger Reisen Setra je više od autobusa sa 5 zvijezdica

Za Geiger Reisen Setra je više od autobusa sa 5 zvijezdica

657
0
PODIJELI

Geiger Reisen GmbH iz njemačke pokrajine Rhineland-Pfalz je u svoju flotu autobusa dodao dva nova autobusa. Radi se o Setra 515 HD autobusima iz Setrine klase Comfort Class. Isporučena dva vozila su, zahvaljujući opremi i sprecifikaciji, nagrađena superiornom klasifikacijom od 5 zvjezdica od strane Gütegemeinschaft Buskomfort e.V. (Njemačko udruženje za kvalitet udobnosti autobusa).

Isporučena vozila imaju najmodernije Meredesove motore koji ispunjavaju stroge Euro 6 norme, tako da će i štetni utjecaj koji ostaje iza ovih vozila svesti na minimum. Vozila, koja imaju sjedišta za 40 putnika i opremljena su sigurnosnim pojasevima u tri tačke, imaju 89 cm između sjedišta, što je veći razmak nego inače. To garantuje da će svako putovanje, a posebno na daleke destinacije i putovanja od po nekoliko sati vožnje proći maksimalno udobno i ugodno. Stolovi ostaju u horizontalnom položaju bez obzira na nagib naslona, ​​pružajući putnicima još veći nivo udobnosti. Autobusi, koji se koriste za putovanja širom Evrope, imaju i moderan komunikacioni sistem. Interesantno je da će putnici također imati opciju da daljinski pregledavaju digitalne verzije najnovijih izdanja svojih lokalnih novina.

Uz turističke vožnje i obilaske autobusima, ovaj tradicionalni obiteljski posao na periferiji Falačke šume nudi veliki izbor krstarenja i letova. Sledeća generacija Setra ComfortClass i TopClass autobusa biće predstavljena tokom dana za štampu IAA Transportation (18-20. septembra 2022.) u Hanoveru.