Naslovnica Novosti Posebna Setra za njemačku kompaniju Heizomat

Posebna Setra za njemačku kompaniju Heizomat

448
0
PODIJELI

Heizomat – Gerätebau und Energiesysteme GmbH jača osjećaj zajedništva u svojoj kompaniji sa svojim Setra turističkim autobusom iz klase TopClass. Kompanija iz njemačke pokrajine Frankonija sa sjedištem u Maichi koristi svoj luksuzno opremljen autobus Setra 516 HDH za interne događaje kompanije, ekskurzije radnika i obilaske fabrika.

Troosovinsko vozilo sa 28 sjedišta ima klub-ugao garnituru i četiri seta vis-à-vis sjedišta u unutrašnjosti. “Mislimo da je važno da naše osoblje bude u mogućnosti da sjedi zajedno u malim grupama na svojim ekskurzijama ili kraćim vožnjama”, kazao je generalni direktor Robert Bloos. Stolovi su izrađeni od svijetlog hrasta i uvlače se na električni pogon. Turistički autobus Setra također je opremljen osvijetljenim ulazom, staklenim krovom, multimedijalnim sistemom sa ravnim ekranima, utičnicama i kuhinjom sa integrisanim vinskim rashladnim ormarićem. Heizomatov  autobus, koji takođe ima sve najnovije sisteme za bezbjednost i pomoć vozaču, dizajnirao je i u djelo sproveo Setrin zastupnik E. Herrmann GmbH u Schwabacha.

Osnovana 1982. godine, porodična kompanija proizvodi sisteme za grijanje na drvnu sječku i biomasu, kao i sjekače drvne sječke za svjetsko tržište u svom sjedištu u Maichi. Ključna poslovna oblast kompanije je proizvodnja i prodaja sistema za grijanje na sječku, koji su već u upotrebi kako u kompanijama tako i u privatnim domaćinstvima u 30 zemalja sveta.