Naslovnica Novosti Shiel Buses kupio dva Alexander Dennis Enviro200 autobusa

Shiel Buses kupio dva Alexander Dennis Enviro200 autobusa

362
0
PODIJELI

Alexander Dennis Limited (ADL) početkom oktobra isporučio je dodatna dva ADL Enviro200 autobusa sa niskim emisijama za porodičnu kompaniju Shiel Buses. Vozila će se koristiti na linijama u planinskom prostoru poznatom kao Škotska visoravan.

Novi autobusi dugi 10,8 metara i opremljeni su nagrađivanim SmartPack poboljšanjima efikasnosti Alexandera Dennisa uključujući stop-start motore, što im daje status autobusa niske emisije. Putnici imaju koristi od podnih obloga sa imitacijom parketa, dvostruko podstavljenih Alexander Dennis Smart Seats sjedišta obloženih održivom škotskom kožom, USB punjača i audio tehnologije sa salonskim zvučnicima.

Shiel Buses, koji je također poznat kao Busaichean Seile na galskom, posluje više od 40 godina. Autobuske usluge fokusirane su na Fort William i pružaju vitalne veze kroz Lochaber sa flotom od oko 50 vozila, od kojih su mnoga vozila Alexander Dennis Enviro200. Generalni direktor Shiel Busesa David MacGillivray rekao je: “Isporuka ovih novih autobusa je odlična vijest za naše kupce – opremljeni su funkcijama i tehnologijom za dodatno poboljšanje doživljaja putovanja za naše putnike i pokazali su se veoma popularnim od njihovog uvođenja.”

U decembru prošle godine Alexander Dennis je operateru isporučio potpuno novi autobus Plaxton Panther Cub. Charlie Miller, Alexander Dennis, viši regionalni menadžer prodaje,  rekao je: “Drago nam je što nastavljamo naš pozitivan odnos sa Shiel Buses i cijenimo njihovu kontinuiranu podršku i lojalnost prema Alexander Dennisu. Izgradnja odnosa sa našim klijentima zasniva se na više od cijene – radimo naporno da bismo proces učinili što lakšim i da isporučimo vozila najvišeg kvaliteta koja ispunjavaju njihove tačne zahteve.”