Naslovnica Novosti Anadolu Isuzu isporučio 12 midibusa u Maroko

Anadolu Isuzu isporučio 12 midibusa u Maroko

408
0
PODIJELI

Turski proizvođač vozila Anadolu Isuzu, nastavlja svoja postignuća i isporuke vozila na domaćem, ali i na međunarodnim tržištima. Kompanija je nedavno svojim postignućima na inostranim tržištima dodala još jednu isporuku 12 Turquoise midibusa u Maroko. Vozila će služiti u oblasti shuttle prevoza u gradu Kazablanka

Ekološki prihvatljivi, inovativni, udobni i moderni autobusi srednje veličine koje Anadolu Isuzu proizvodi u svojim pogonima sa značajkama pametne fabrike u Çayırovi kod Istanbula, s modelom “Tailored Manufacturing (proizvodnja po mjeri)” i stopom do 70 posto ugrađenih dijelova koji su lokalno proizvedeni, uspješno služe u mnogim gradovima. Uspješno održavajući titulu turskog prvaka u izvozu autobusa srednje veličine, Anadolu Isuzu je nedavno isporučio 12 Turquoise midibusa u Maroko, koji je jedno od najvažnijih tržišta sjevernoafričke regije.

Pozicioniran kao jedan od istaknutih modela Anadolu Isuzu na domaćem i međunarodnim tržištima, Turquoise je cijenjen zbog velikog kapaciteta putnika, vrhunskih manevarskih sposobnosti, prostrane unutrašnjosti i širokih mogućnosti prtljažnika. Isuzu Turquoise pruža idealno rješenje za linijski saobraćaj, turizam i područja školskog prevoza sa svojom dužinom od 7,7 metara, izdržljivim motorom visokih performansi snage 190 KS i automatskim Isuzu mjenjačem. Od konkurencije se ističe još i sa velikim putničkim kapacitetom, a pogodan je i za korištenje u hladnim klimatskim uslovima, zahvaljujući dvostrukim staklima i pred-grijaču sa opcijom programiranja. Kao potpuno sigurno prevozno sredstvo sa svojim automatskim sistemima za otkrivanje i gašenje požara, Isuzu Turquoise nudi sigurniju i visoku nosivost sa sigurnosnim pojasevima u tri tačke vezanja za svoja 33 putnika i vozačku posadu.