Naslovnica Novosti Kvartet Enviro200 autobusa za Marchants Coaches

Kvartet Enviro200 autobusa za Marchants Coaches

317
0
PODIJELI

Alexander Dennis, britanski proizvođač autobusa je krajem novembra isporučio četiri Enviro200 autobusa kompaniji Marchants Coaches iz Cheltenhama. Ujedno, ovo su bili prvi novi autobusi ovog proizvođača za Marchants Coaches.

Četiri autobusa proizvedena u Velikoj Britaniji završena su po visokim standardima za porodični biznis, koji je osnovan 1948. godine i koji pored lokalnih autobuskih usluga ima sopstveni program za odmor i turizam. Alexander Dennis SmartSeats ukrašena su dvobojnom eko kožom u kombinaciji sa podovima u imitaciji drveta i zatamnjenim prozorima kako bi stvorili ambijent visokog kvaliteta za putnike.

Direktor Roger Marchant komentarisao je: “Svestranost modela Enviro200 i fleksibilnost proizvođača u izradi vozila prema našim specifikacijama privukli su nas Alexanderu Dennisu nakon godina kupovine od drugih proizvođača. Uz prostranu unutrašnjost i odličnu pristupačnost, ovi novi autobusi će poboljšati naše lokalne autobuske usluge i osigurati da našim klijentima ponudimo najbolje iskustvo putovanja.”

Regionalni menadžer prodaje u Alexander Dennisu,  Lee Salt je izjavio: “Drago nam je što smo našim klijentima dodali još jednog cijenjenog operatera autobusa. Roger i njegov tim moći će da računaju na našu najbolju postprodajnu uslugu i podršku tokom cijelog radnog vijeka vozila, osiguravajući da njihova četiri nova Enviro200 autobusa rade u svakom trenutku i daju najbolje rezultate za flotu Marchants Coaches.”