Naslovnica Novosti Golden Dragon gradski autobusi na putu za mongolski Ulan Bator

Golden Dragon gradski autobusi na putu za mongolski Ulan Bator

323
0
PODIJELI

Početkom januara, 09.01., grupa od 100 vozila Golden Dragon gradskih autobusa zvanično je krenula na put iz Erenhota, iz unutrašnje Mongolije do Ulan Batora, glavnog grada Mongolije. Preostalih 124 gradskih Golden Dragon autobusa trebalo bi da stignu u glavni grad sljedećeg mjeseca. Kao najveći uvoz autobusa u Mongoliju iz Kine posljednjih godina, gradski autobusi Golden Dragon trebali bi značajno unaprijediti mrežu javnog prevoza Ulan Batora.

Uprkos brojnim izazovima i poteškoćama u 2022. godini, Golden Dragon je uveo niz efikasnih mjera za jačanje svojih marketinških napora na inostranim tržištima. Chen Chaoyun, menadžer prodaje Golden Dragona, posjetio je Mongoliju tri puta i ostao u zemlji više od sedam mjeseci prošle godine. Zahvaljujući uloženim naporima proizvođača autobusa, ranije 2022. godine osigurao je posao od 60 jedinica gradskih autobusa iz Mongolije. Sa jedinstveno atraktivnim izgledom i Euro 5 standardima emisije, ovi gradski autobusi rade nesmetano i pružaju mnogo udobnije usluge prevoza za lokalno stanovništvo .

“Sigurnost i udobnost putovanja uvijek su naš glavni prioritet”, rekao je Chen Chaoyun. Golden Dragon gradski autobusi, posebno dizajnirani za Mongoliju, narandžasto-crvene boje, zaista su zadivljujući i svi su prošli kroz tretman katodne elektroforeze kako bi postali vrlo otporni na hrđu. Opremljeni čitavim nizom inteligentnih informacionih sistema, oni se prate u realnom vremenu dok su u radu, što uveliko poboljšava njihove opšte bezbjednosne standarde. Zahvaljujući svojim Euro 5 motorima i niskim emisijskim standardima, ovi novi gradski autobusi postižu vrhunsku ekološku prihvatljivost i pružaju više udobnosti putovanja za putnike.

Kao jedan od najhladnijih gradova na svijetu, Ulan Bator obično bilježi pad temperature na -45°C zimi, što traje skoro šest mjeseci svake godine. Uzimajući u obzir lokalne vremenske uslove i uslove rada, Golden Dragon je uveo posebne termoizolacione materijale na nekoliko ključnih mjesta u svojim autobusima i usvojio vakum zastakljena stakla za prozore autobusa. Osim toga, ovi autobusi imaju nezavisne i snažne grijače u vozilu, koji u potpunosti osiguravaju toplo i udobno okruženje za putnike.

Prije više od deset godina, Golden Dragon je sproveo nekoliko tržišnih istraživanja kako bi se upoznao sa posebnim potrebama autobuskih operatera u Mongoliji. Ubrzo je imao svoje prodajne agente u zemlji. U prvih nekoliko godina izvozio je samo deset jedinica gradskih autobusa u Mongoliju svake godine. Osim svojih visokokvalitetnih autobusa, Golden Dragon ima i svoje iskusne inženjere za postprodajne usluge stacionirane u Mongoliji, koji svojim kupcima pružaju pravovremene usluge. Zahvaljujući post-prodajnoj mreži i uslugama, Golden Dragon je uspio da osvoji srca autobuskih operatera i putnika u Mongoliji, a sada je to rezultiralo isporukom 224 jedinice gradskih autobusa čime je započela potpuno nova era javnog prevoza u toj zemlji.