Naslovnica Novosti King Long dobio veliki posao na Kipru

King Long dobio veliki posao na Kipru

281
0
PODIJELI

Ove godine obilježava se 52. godišnjica uspostavljanja diplomatskih odnosa između Kine i Kipra. Kina i Kipar već pola vijeka rade zajedno na izgradnji dubokog i trajnog prijateljstva i koračaju rame uz rame na putu saradnje i razvoja u kojima svi dobijaju. King Long izvozio vozila na Kipar više od 15 godina, tokom kojih je King Long dobio mnoge velike narudžbe kao što je narudžba ua 74 autobusa 2010. iili 200 autobusa 2020. godine. Visokokvalitetna vozila i postprodajni servis King Longa su osvojili jednoglasno priznanje kupaca i tržišta.

U julu 2022. godine, lokalna autobuska kompanija na Kipru odlučila je obnoviti svoj vozni park kako bi osigurala sigurno i udobno putovanje za putnike. Iz dugogodišnjeg povjerenja u King Long, lokalni kupac je još jednom čvrsto izabrao King Long za partnera za saradnju. Ministarstvo saobraćaja Kipra saopštilo je: “Mi implementiramo program nadogradnje javnog prevoza s ciljem obezbjeđenja javnog prevoza i autobusa kao alternativnog prevoznog sredstva kako bismo pokrenuli značajne inicijative za zadovoljavanje savremenih putnih potreba stanovništva.”

Držeći se korporativne vizije da postane dobavljač rješenja za inteligentne transportne sisteme, King Long je uvijek podržavao duh posvećenosti, efikasnosti i pouzdanosti vozila pod negativnim pritiskom. Kako bi u potpunosti razumio potrebe kupaca, direktor marketinga regije zapadne Europe je ušao duboko u tržište, te je nakon 9 mjeseci terenskog istraživanja i mnogih pregovora konačno predložio rješenje proizvoda koje je savršeno odgovaralo zahtjevima kupaca.

Uz neprekidne napore ljudi u King Longu, zahtjev za hitnu isporuku kupca je konačno uspješno ostvaren, a afirmacija i povjerenje kupca su još jednom stečeni. Uz podršku opštinske vlade Xiamen, carinskog okruga Xiamen, Xiamen MSA, Xiamen Lučke uprave i drugih organizacija, 150 jedinica King Long autobusa za Kipar, uz brzo i praktično odobrenje, nedavno je isplovilo iz luke Xiamen. U bliskoj budućnosti će se voziti cestama Kipra i donijeti divno iskustvo putovanja lokalnim ljudima.

U 15 godina saradnje sa Kiprom, King Long je stabilno i konstantno napredovao, zaslužujući naklonost i podršku kupaca svojim visokokvalitetnim proizvodima i sistemom usluga od poverenja. U budućnosti, King Long će ostati vjeran prvobitnoj težnji i konsolidirati domaće tržište.