Naslovnica Novosti Yutong isporučuje 550 autobusa u Saudijsku Arabiju

Yutong isporučuje 550 autobusa u Saudijsku Arabiju

389
0
PODIJELI

Yutong Bus je dobio narudžbu od 550 autobusa iz Saudijske Arabije, od čega je već 300 jedinica isporučeno u Rijad, glavni grad. Radi se o midi vozilima i turističkim visokopodnim autobusima modela C13 PRO (ZK6138H), a preostalih 250 jedinica bit će isporučeno u aprilu i maju. Isporučenih 300 vozila vozit će se na međugradskoj liniji javnog prevoza u Rijadu, što će poboljšati kvalitetu javne mobilnosti u ovoj prekrasnoj zemlji.

Od svog debija u Saudijskoj Arabiji 2006. godine, Yutong Bus razvija lokalno tržište 17 godina, uspostavljajući povoljan imidž brenda i reputaciju za “Made in China” proizvode te je postao glavni dobavljač autobusa u zemlji.

Oštri uslovi suše i vrućine u Saudijskoj Arabiji zahtjevni su za sigurnost i rad klima uređaja uvezenih vozila. Stabilan položaj Yutong Busa u zemlji svjedoči da su istraživanje i razvoj, dizajn, proizvodni proces i cjelokupni lanac usluga kompanije zadovoljili visoke standarde zemalja Zaljeva za uvezena vozila. Tokom godina na saudijskom tržištu, Yutong je slijedio plan izgradnje vrhunskih proizvoda za međunarodno tržište, te je stvorio imidž robne marke i tehničko znanje kroz razvoj vrhunskih autobusa, nudeći usluge i proizvode prilagođene scenariju rada u posebnoj klimi Saudijske Arabije.

Midi i visokopodni autobus C13 PRO (ZK6138H) isporučen u Saudijsku Arabiju posebno je izrađen za lokalnu vruću i suhu klimu i radne uslove kao što su velike udaljenosti, visoki intenzitet i planinska područja. Proizvod ima klima uređaj od 42000 KCAL, inovativni AMT prenos koji uključuje motor velike konjske snage i mjenjač s malim omjerom brzine te prostrani prtljažni prostor.

Yutong je pionir tehničke transformacije postavljanjem rezervoara goriva od 600 litara ispred prednjeg točka kako bi se izbjeglo smanjenje kapaciteta prtljage; također primjenio je i drugu generaciju tehnologije upravljanja toplinom za poboljšanje udobnosti i ekonomičnosti vozila.

U ovoj seriji također postoji i 10 autobusa posvećenih službi kraljevske porodice, opremljenih Yutong prilagođenim poslovnim sjedištima YTH07 i krovom s dijamantnim uzorcima u elegantnom stilu, kako bi se poboljšala i unaprijedila lokalna javna mobilnost.

Za besprijekoran rad ovih autobusa, Yutong je također uspostavio izravni servisni tim od 15 zaposlenika za pružanje svih usluga na jednom mjestu, koja će osigurati učinkovitost rada klijenta i pokazati odličnu usluge podrške.