Naslovnica Novosti Grupa TILP kupila dva nova Sunsundegui SC7 autobusa

Grupa TILP kupila dva nova Sunsundegui SC7 autobusa

393
0
PODIJELI

Španski karoserista Sunsundegui isporučio je dva nova autobusa SC7 Grupi TILP (Transporte Insular La Palma). Tako su novi autobusi postali dio najveće i najmodernije flote vozila Grupe, sa više od četrdeset godina iskustva u sektoru, kako bi ponudili najbolje iskustvo putovanja na ostrvu La Palma.

Inovacija, posvećenost i kvalitet odlike su ove kompanije, koju čini tim od više od 150 profesionalaca. Oni svakodnevno rade na pružanju najboljeg iskustva svojim kupcima i klijentima. Pa je u svrhu unaprijeđenja usluga došlo i do nabavke dva nova autobusa. Također, ova kompanija je već i tradicionalni kupac autobusa ovog karoseriste.

Dva SC7 autobusa koja su isporučena napravljeni su na Volvo B11R šasiji 4×2 i sa nezavisnim ovjesom. Vozila su standardna u izvedbi 12 metara i njihov Volvo motor ispunjava Euro 6 standarde. Vozila imaju identičan izgled u crvenoj boji prilagođen ostatku vozne flote, a imaju identičnu i unutrašnjost. Imaju kapacitet 55 turističkih sjedišta, a od ostale opreme možemo spomenuti klima uređaj, dodatno grijanje, audio i video opremu, linijske displeje i LED rasvjetu.