Naslovnica Novosti Isuzu Citivolt počeo sa evropskom turnejom

Isuzu Citivolt počeo sa evropskom turnejom

317
0
PODIJELI

Citivolt, potpuno električno vozilo turskog proizvođača vozila Anadolu Isuzu, krenulo je na evropsku demo turneju u aprilu. Isuzu Citivolt će se sastati sa potencijalnim korporativnim klijentima u 14 zemalja između aprila i novembra u okviru svojih aktivnosti na evropskoj demo turneji.

Potpuno električna i ekološki prihvatljiva vozila, koja proizvodi Anadolu Isuzu u skladu sa najnovijim ekološkim propisima u javnom saobraćaju, posebno u zemljama Evropske unije, kao i trenutnim zahtjevima i zahtjevima svojih korporativnih kupaca, prvenstveno općina i transportnih operatera, dobijaju sve veću popularnost na tržištu. Kao najnoviji predstavnik tihe i ekološki prihvatljive porodice autobusa koju proizvodi Anadolu Isuzu u skladu sa svojom vizijom električnih vozila, Citivolt privlači sve veću pažnju na svjetskim tržištima. Anadolu Isuzu će svojim kupcima pružiti priliku da izbliza ispitaju vozilo i njegove superiorne karakteristike, a Citivolt će biti predstavljen općinama i kompanijama javnog prevoza na sveobuhvatan način u gradovima na ruti tokom demo turneje po Evropi. Na ovaj način će posjetitelji moći iskusiti motor visokih performansi, tih i ekološki prihvatljiv, kao i tehnološke karakteristike, upravljivost na cesti, sigurnost i udobnost potpuno električnog Citivolta.

U okviru evropske demo turneje, organizovaće se uvodni događaji za Isuzu Citivolt u 20 gradova širom istočne i zapadne Evrope, uključujući Rumuniju, Mađarsku, Poljsku, Bugarsku, Litvaniju, Srbiju, Grčku, Španiju, Francusku, Portugal, Belgiju, Njemačku, Švicarsku, Austriju i Italiju. Direktor za komercijalne funkcije Anadolu Isuzu Hakan Kefoğlu dao je sljedeću ocjenu o ovoj temi: “Kao Anadolu Isuzu, mi smo među akterima sveobuhvatne transformacije kroz koju je u posljednje vrijeme prolazila cijela automobilska industrija, uključujući segment komercijalnih vozila. Ne samo da pratimo trendove koji će oblikovati budućnost industrije, već se fokusiramo i na održivost kao naš glavni prioritet u svim našim aktivnostima, od istraživanja i razvoja do isporuke i postprodajnih usluga. Izvozimo vozila koja smo razvili kako bismo odgovorili na današnje i buduće zahtjeve i očekivanja kupaca u brojne zemlje širom svijeta. Naša moć istraživanja i razvoja i sposobnost da proizvedemo vozila koja najbolje ispunjavaju očekivanja naših kupaca u našim modernim proizvodnim pogonima sa karakteristikama ‘pametne fabrike’ u Çayırovi su među našim najvećim prednostima. Kao Anadolu Isuzu, nastavljamo s razvojem naše palete proizvoda s novim vozilima koja proizvodimo u skladu s našom vizijom električnih vozila. Pored naših potpuno električnih autobusa Citivolt i NovoCiti Volt, poboljšali smo naš segment proizvoda sa 100 posto kompatibilnim bioplinom i modelom Kendo koji ima pogon na CNG.”

Isuzu Citivolt: Idealno potpuno električno transportno rješenje za održivu budućnost
12-metarski model električnog autobusa Citivolt, koji je prvi put predstavljen u jesen 2022. godine na sajmu IAA sajmu u Hannoveru, nudi značajne prednosti svom operateru. Model Citivolt, koji ima potpuno električnu vožnju i karakteristike nulte emisije i privlači pažnju svojim modernim linijama, naišao je na veliko interesovanje u sektoru transporta. Pored svojih visokotehnoloških karakteristika, bogate opreme i prednosti nulte emisije, Citivolt svojim putnicima omogućava pristup potpuno bez prepreka zahvaljujući platformi niskog poda i širokim vratima.

Citivolt, koji je snažniji sa svojim električnim motorom visokih performansi, pruža ugodan doživljaj vožnje sa svojim ergonomskim prostorom za vozača i prilagodljivim ekranom u instrument tabli. Citivolt serija, koja se može brzo napuniti za samo tri sata, ima domet od 480 km s jednim punjenjem.