Naslovnica Novosti Mercedes Sprinter transformisan u luksuzni ured

Mercedes Sprinter transformisan u luksuzni ured

371
0
PODIJELI

Poznata tuning kuća Klassen pretvorila je Mercedes Sprinter u luksuzan pokretni ured koji je opremljen barom i toaletom. Pregrada odvaja vozača i putnike koji su u drugom, prostranijem dijelu vozila, a u kojem se nalaze četiri zasebna i veoma udobna sjedišta. Presvučena su kožom visokog kvaliteta, elektronski se prilagođavaju te imaju funkciju grijanja i hlađenja.

Putnici mogu uživati u različitim napicima zahvaljujući baru, ali i kafi koja se pravi pomoću aparata. Svi prozori imaju zavjese, a unutrašnjost je “okupana” umjetnom svjetlošću sa ambijentalnim modom za ugodniji boravak i vožnju.

Važni dokumenti se potpisuju na stolu postavljenom između sjedišta, ali se on može sklopiti. Par mali tableta se koristi za kontrolu različitih funkcija vozila, no Klassen je ugradio i veliki TV u pregradni zid. Dio kombija je i toalet, tako da stajanje nije neophodno. Također, mnogo je prostora za odlaganje različitih sjedišta, a pomenuta sjedišta se mogu pretvoriti u krevet.

Na fotografijama je samo primjer onoga što Klassen može ponuditi klijetima, tako da je moguće dobiti i drugačije konfiguracije. Proces konverzije traje dva do tri mjeseca, a informacije o cijenama dostupne su na upit.

izvor:klix.ba