Naslovnica Novosti Irizar otvorio novi komercijalni centar u Urugvaju

Irizar otvorio novi komercijalni centar u Urugvaju

149
0
PODIJELI

Asperol, zvanični zastupnik španskog karoseriste Irizar u Urugvaju već dvije godine, otvorio je svoj novi komercijalni centar za predstavništvo za cijeli Urugvaj u blizini grada Montevidea. Na inauguraciji su bile prisutne najvažnije ličnosti iz sektora putničkog saobraćaja u zemlji, kao i cijeli Asperol tim i predstavnici Irizara Brazil.

Nakon više od 25 uspješnih godina na urugvajskom tržištu, Irizar povećava svoje prisustvo u zemlji, dalje jačajući svoje bliske odnose s klijentima i konsolidirajući svoju mrežu usluga koju pruža Irizar Brazil. Novi centar ima 2000 m² izgrađene površine i tim od 20 profesionalaca koji mogu zadovoljiti sve potrebe urugvajskih klijenata.

Osim toga, novi operativni centar Irizar pruža sve usluge održavanja svih vrsta autobusa na jednoj lokaciji, kao što su pregledi, čišćenje i održavanje klima uređaja, mehaničarske usluge, popravke karoserija i farbanje, prodaja originalnih rezervnih dijelova i dodatne opreme. Sa novim objektima, Irizar potvrđuje svoju posvećenost urugvajskom tržištu kroz Asperol i time potvrđuje važnost zemlje na tržištu Južne Amerike.