Naslovnica Novosti Novi Golden Dragon autobusi stižu u Izrael

Novi Golden Dragon autobusi stižu u Izrael

243
0
PODIJELI

Nedavno je nešto preko 70 luksuznih autobusa Golden Dragon službeno krenulo na svoje putovanje za Izrael iz luke Xiamen Xiandai. Prodajni agent Golden Dragona u Izraelu odletio je u Xiamen kako bi prisustvovao ceremoniji primopredaje. Prema navodima proizvođača autobusa, ovo je već druga serija luksuznih autobusa isporučenih njegovom kupcu u Izraelu do sada ove godine.

Kao jedno od strateških prekomorskih tržišta Golden Dragona, Izrael trenutno ima preko 2.000 jedinica Golden Dragon autobusa u nesmetanom radu, što čini više od 50% svih autobusa uvezenih iz Kine. Proizvođač autobusa je zvanično uspostavio dugoročnu saradnju sa svojim izraelskim prodajnim agentom 2011. godine. Za samo 12 godina, uspešno je postao jedan od vodećih brendova autobusa u zemlji.

U 2022. godini, uprkos brojnim izazovima, Golden Dragon je isporučio preko 480 jedinica autobusa ukupne vrijednosti više od 80 miliona američkih dolara svojim kupcima u Izraelu. Poslednjih godina zadržao je prilično veliki obim prodaje u zemlji, u potpunosti demonstrirajući ogroman uspeh i široko priznanje koje je postigao među putnicima i autobuskim operaterima u Izraelu.

Uz rastuću svijest Izraela o zelenom javnom prevozu, ekološki prihvatljivi Golden Dragon autobusi i autobusi na prirodni plin dobijaju sve veću popularnost u zemlji. Štaviše, oni pomažu autobuskim operaterima da značajno smanje svoje operativne troškove. Neke procjene govore da će autobusi na prirodni plin postati glavna snaga u sektoru javnog prevoza Izraela.

Posljednjih godina Golden Dragon je aktivno uključen u promociju čiste energije i novih energetskih autobusa. Do sada je razvio širok spektar ekološki prihvatljivih vozila, koja su vrlo konkurentna i izuzetno popularna u globalnom javnom sektoru. Uvijek stavljajući kvalitet i postprodajnu uslugu kao svoje glavne prioritete, proizvođač autobusa je posvećen pružanju ekološkijih, efikasnijih i praktičnijih transportnih rješenja za gradove širom svijeta.