Naslovnica Novosti Higer električni minibusi postali popularani u Hangzhouu

Higer električni minibusi postali popularani u Hangzhouu

94
0
PODIJELI

Kako se Azijske igre približavaju, atmosfera dočeka igara u Hangzhouu postaje sve jača u cijelom gradu. Minibusevi na ulicama Hangzhoua su poprimili novi izgled. Ovim novouređenim električnim minibusevima Higer od 6,5 metara povjeren je važan zadatak pružanja praktičnih usluga prevoza za gradska putovanja.

U pripremi za Azijske igre kupljeni su Higer KLQ6650GEV minibusevi. Sa dužinom od samo 6,53 metara i širinom od 2,1 metar, ima dobru upravljivost i prolaznost. Uprkos svojoj maloj veličini, može primiti do četrdeset putnika, efikasno ispunjavajući zahtjeve u vršnim satima na različitim linijama. Unutrašnjost autobusa je tiha i udobna, što u potpunosti pokazuje prednost električnih vozila u niskom nivou buke. Prostrana unutrašnjost osigurava okruženje bez gužve, s udobnim sjedištima i USB priključcima za punjenje koji su dostupni pored svakog sjedišta za punjenje u bilo koje vrijeme.

Minibusevi su mali, posebno pogodni za navigaciju uskim putevima. Sa svojom malom karoserijom i velikim kapacitetom, Higer minibus pokazuje odličnu upravljivost i fleksibilnost, koji se dobro prilagođava potrebama navigacije uskim ulicama, ispunjava zahtjeve rada “kratkih, čestih i brzih” minibuskih linija i uvelike olakšava putne potrebe građana koji rade, žive i školuju se na ovom području.

Uskoro će Hangzhou biti domaćin 19. Azijskih igara (23. septembar – 8. oktobar), što je veliki sportski događaj. Sa najvećim entuzijazmom i temeljitim pripremama, 10 miliona stanovnika Hangzhoua unaprijeđuje svaki kutak grada. Higer Bus će takođe raditi sa svima i obavezati se da će pomoći Hangzhouu u organizaciji sportskog i kulturnog događaja sa “kineskim karakteristikama, azijskim šarmom i prekrasnim trenucima”.