Naslovnica Novosti Triangle gume i na autobusima Drina busa

Triangle gume i na autobusima Drina busa

276
0
PODIJELI

Kompanija Pring iz Banja Luke, koja je ekskluzivni zastupnik Triangle guma za Bosnu i Hercegovinu, ovog ljeta dobila je još jendog novog i zadovoljnog klijenta – kompaniju Drina bus, koja će uskoro proslaviti četrnaest godina postojanja.

Za kompaniju Drina bus d.o.o. Ustikolina ovo ljeto bilo je više nego radno. Sa voznim parkom od pet modernih, turističkih autobusa ova firma ulavnom radi ugovoreni, vanlinijski prevoz.  “Tokom sezone uglavnom smo angažovani na prevoz turista koji su sve brojniji u našoj zemlji”, kaže Senad Ćurović direktor firme i naglašava da je ova sezona do sada bila ubjedljivo najbolja.

Drina bus je osnovana 2010. godine i od početka svoga rada usmjerena je na ugovoreni, vanlinijski prevoz tako da je dostupna kompanijama, turističkim organizacijama, sportskim klubovima i svima onima koji je potreban prevoz više ljudi. Njihov vozni park čine moderni, uredni autobusi, a posebna pažnja usmjerena je na udobnost vožnje. “Budući da, između ostalog, sarađujemo sa turističkim organizacijama i prevozimo putnike iz cijelog svijeta nastojimo da pridržavamo visokih standarda kako bi naši putnici ponijeli najljepše utiske iz naše zemlje”, ističe Senad i naglašava da se jako vodi računa ne samo o ispravnosti autobusa, nego i o udobnosti i komforu tokom putovanja.

“Zato nam je važna i dobra guma. Moram priznati da sam za Triangle gume najprije čuo dobre preporuke, ali sam i pored toga bio malo sumnjičav. Znate, svima nam se desilo mnogo puta da nešto u šta smo vjerovali i što smo na kraju i masno platili ne bude baš ono što smo očekivali”, kaže Senad i naglašava da je već nakon prve vožnje znao da je Triangle odlična guma.

“Za mene je Triangle novi brend i zaista sam prezadovoljan”, naglašava Senad napominjući i da je saradnja sa predstavnikom firme Pring odlična. “Urađena je vrlo detaljna analiza našeg voznog parta, uslova vožnje te nam preporučen set upravljačkih guma koje smo kasnije montirali na tri autobusa. Prezadovoljni smo – gume se odlično ponašaju i vozači nemaju nikakve zamjerke”, naglasio je Senad.

Ovoj kompaniji su bile potrebne upravljačke gume te je montiran model TRS06 dimenzija 295/80 R 22.5. Riječ je o modelu koje kompanija Pring Banja Luka preporučuje autobusima namjenjenim regionalnom prevozu, a posljednja generacija ovog modela dodatno je unaprijeđena bočnim ojačanjima i širim gazećim slojem.

Iz kompanije Pring Banja Luka su poručili: “Kod naših partnera mjerenja su pokazala više pređenih kilometara, a kakva će situaciji biti kod našeg novog partnera Drina bus vidjećemo za nekoliko mjeseci, kada ćemo ponovo uraditi analizu kako bismo se uvjerili u postignute rezultate”.