Naslovnica Novosti Sejari Beograd isporučio klupski autobus za KK Partizan

Sejari Beograd isporučio klupski autobus za KK Partizan

610
0
PODIJELI

Povratnička sezona u Evroligu donela je mnogo toga dobrog košarkaškom klubu Partizan iz Beograda, kako na igračkom, tako i na marketinškom planu. Prije par dana, KK Partizan obavio je i prvu kupovinu za narednu sezonu, pošto je svojim igračima kupio klupski autobus. Autobus je nabavljen preko kompanije Sejari Beograd, a radi se o novoj generaciji Neoplan Tourliner autobusa.

Autobus će se koristiti za putovanja najčešće u okvirima gostovanja u ABA ligi, ali i na kraće destinacije unutar Srbije. Ovaj poduhvat je najavljen još u martu, kada je predsjednik kluba Ostoja Mijailović istakao da je klub već tada bio u procesu kupovine. “Sada imamo 15 naših automobila i imamo sve potrebne stvari za putovanje. Ušli smo i u nabavku visokoturističkog autobusa sa 35 mjesta, za košarkaše. To bi do kraja sezone trebalo da bude spremno. Imamo puno gostovanja u ABA ligi, tada putujemo autobusima, za koje je pitanje da li su tehnički ispravni i kada neko može da nas odveze”, istakao je tada Mijailović i dodao: “Naš novi autobus će imati i kuhinju, za igrače će moći da se spremi hrana, a imaće i svoj toalet.”

Najavljeno – učinjeno! Kompanija Sejari Beograd je u svojoj ponudi imala odgovarajući i autobus pa je posao relativno brzo završen. Inače, ovo nije prvi put da Sejari Beograd sarađuje sa sportskim klubovima, pošto su već ranije sarađivali sa fudbalskim klubovima kao što su Partizan, Crvena Zvezda, Spartak Subotica, Mladost Lučani, Metalac Gornji Milanovac i mnogi drugi.

Nova generacija Neoplanovog Tourlinera donosi moderan i futuristički dizajn, nešto po čemu je Neoplan uvijek bio poznat. Međutim, uz dizajn dosta se poradilo i na ekonomičnosti te udobnosti i sigurnosti. Novi član KK Partizan je klasično dvoosovinsko visokopodno vozilo sa dvoja vrata, a zbog potreba kluba, vozilo je posebno i oblijepljeno sa tamno sivom folijom na kojoj su iscrtani grb, kao i natpisi posvećeni Partizanu. Posebno upečatljiv je natpis koji se nalazi na prednjoj strani vozila – Samo hrabro vodi nas do pobede!

Vanjski izgled je zaista impresivan, ali tek unutrašnjost ostavlja bez daha. Pošto se radi o sportistima koji su malo većih “gabarita”, odlučeno je da novi klupski autobus bude u VIP izvedbi sa maksimalnim paketom opreme. Tako je novi autobus kapaciteta 30+1+1 sjedišta, a putnička sjedišta su urađena u VIP rasporedu 2+1 i luksuznom dizajnu. Sjedišta su proizvođača Kiel, ali u luksuznoj izvedbi sa podebljanim sjedalom i naslonjačem za bolju udobnost. Svako sjedište je opremljeno individualnim naslonom za ruke i noge koji su na preklop, mrežicama za lične stvari, stolićem na izvlačenje , sigurnosim pojasom, opcijom obaranja naslonjača i izvlačenja sjedišta bočno. Za pripremanje utakmica, ali i razonodu, autobus ima i audio/video opremu koja se sastoji od CD/MP3/DVD playera, USB/AUX/SD priključaka, dva mikrofona i dva centralno postavljena monitora od 19 inča. Kako je već spomenuto, igračima i stručnom štabu KK Partizan će na raspolaganju biti kuhinja, toalet te dva frižidera.

Gospodin Miloš Marijić, direktor kompanije Sejari Beograd, je izrazio svoje zadovoljstvo što su listi uspješnih isporuka dodali i još jedan sportski kolektiv te istakao oduševljenje prilikom da on i njegova kompanija rade na jednom ovako bitnom projektu. Portal BHBus.ba se također zahvaljuje gospodinu Marijiću na ustupljenim informacijama i slikama koje su pomogle u realizaciji ovog članka.